Simona Ionescu / Redactor Șef

Rona Hartner a făcut un film despre România. Și are o idee fixă: vrea la Eurovision!

Rona Hartner a făcut un film despre România. Și are o idee fixă: vrea la Eurovision!
Rona Hartner e pusă pe fapte mari. La 49 de ani e mai sprintenă ca o adolescentă și vrea să-și împlinească o mare dorință.

Încearcă să șteargă cu buretele tot ce a fost rău în viața ei și să-și croiască un drum nou. Ce are de gând să facă Rona Hartner.

Rona Hartner a făcut un film despre România. Și are o idee fixă: vrea la Eurovision!

Rona Hartner e o femeie extrem de puternică care reușește să facă tot ce-și propune. Ultima ei mare realizare, dar și bucurie sufletească este filmul documentar pe care l-a realizat în toamna anului trecut, filmând în diverse locuri din țară și intitulat “În căutarea sufletului românesc”. Care acum e difuzat de canalul de televiziune Arte.

„E o poveste de viaţă la care ţin foarte mult”

”Am reuşit să-mi văd visul cu ochii, în sfârşit, adică să văd că filmul meu documentar se bucură de recunoaştere şi cei de la Arte îl difuzează deja în această lună.

E o poveste de viaţă la care ţin foarte mult, fiindcă, după mine, deja nu mai găseşti în marile oraşe româneşti mai nimic din ce era cândva în lumea noastră.

Diferenţa e atât de mare, încât mă bucur că am reuşit să imortalizez pe peliculă imagini şi momente despre adevăratul chip al sufletului românilor”, susţine îndrăgita vedetă, la fel de cunoscută în Franţa, unde trăieşte de ani buni, dar şi în România.

„Mă gândesc la o piesă pop-simfonică”

Dar asta nu e tot, pentru că Rona mai are un vis pe care abia așteaptă să și-l împlinească. Vrea să reprezintă România la Eurovision. S-a gândit deja și la piesa pe care o va cânta și e convinsă că le va cuceri inimile celor care o vor asculta.

”Nu ştiu dacă impresarul meu a luat toate deciziile finale, dar asta îmi doresc mai nou: să cânt în numele României pe scena Eurovision. Mă gândesc la o piesă pop-simfonică, cu care sper să le cuceresc deopotrivă inimile şi telespectatorilor, şi juraţilor, şi cu care să reuşesc să demonstrez ce fel de naţie de artişti putem fi, mai ales atunci când ne punem mintea!”, a mai spus artista.

Sursă foto: instagram, la vie

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre