Simona Ionescu / Redactor Șef

Rona Hartner ajuta copii în Africa să construiască o școală. Sora vedetei spune cum a terorizat-o tatăl fetiței sale

Rona Hartner ajuta copii în Africa să construiască o școală. Sora vedetei spune cum a terorizat-o tatăl fetiței sale
Au trecut aproape patru luni de când Rona Hartner și-a luat la revedere de la familie și prieteni și a plecat într-o lume mai bună. Rinda, sora artistei a făcut declarații uluitoare despre moartea vedetei.

Ca o stâncă de puternică, nimeni nu s-a așteptat ca Rona Hartner să fie învinsă de boală. Sora cântăreței, Rinda, a povestit motivul pentru care artista ar fi cedat.

Cele mai mare probleme pe care Rona le-a avut, susține Rinda, au venit din partea lui Rocco Sedano, tatăl fetiței sale, Rita. Sora uneia dintre cele mai iubite artiste ale României e de părere că la recidiva bolii Ronei a stat stresul pe care i l-a provocat fostul partener de viață. Pentru că Rona nu doar nu avea nici un dușman…

„Mulți au profitat de ea din acest motiv”

Pe 9 martie ar fi fost ziua de naștere a Ronei, iar sora sa, Rinda, a făcut mărturisiri de suflet despre aceasta. Rinda și-a amintit câtă bucurie avea în suflet Rona, pe care o împărțea tuturor, dar și cât de mult credea în Dumnezeu. De asemenea, a povestit că în copilărie „ne mai trăgeam și noi de păr, dar nimeni nu avea voie să se bage între noi”.

Dar și cât ajutor oferea sora sa tuturor celor care aveau nevoie, iar „mulți au profitat de ea din acest motiv”. Un lucru pe care nimeni nu l-a știut este faptul că Rona „s-a implicat în multe cauze umanitare fără să facă valuri, ajuta și niște copii în Africa să construiască o școală.

Rona și fiica ei, două suflete nedespărțite

“Rita nici măcar nu îi răspunde la telefon tatălui ei”

Rinda susține că sora sa s-a îmbolnăvit din cauza stresului și a supărărilor provocate de fostul partener de viață, Rocco Sedano. Acum fetița nu vrea să audă de tatăl său, știind prin ce a trecut alături de mama și nici măcar nu-i răspunde la telefon. „De aceea s-a declanșat boala a două oară. Boală care a băgat-o în pământ este din cauza tatălui fetei, iar Rita nu vrea să audă de el. Acum stă în Franța, asta e dorința ei. Rona ne-a lăsat cu limbă de moarte să stăm cu Rita peste tot, să o ajutăm să se dezvolte, să devină un om pe picioarele lui.

Fratele și mama mea sunt acolo, cu ea, stau împreună în casa Ronei. Rita nici măcar nu îi răspunde la telefon tatălui ei pentru că o stresează foarte mult”, a declarat sora Ronei pentru Fanatik. În acest moment, Reon, celălalt frate al Ronei cu bunica și fetița locuiesc în Franța. Rita nu poate părăsi această țară decât la 18 ani, pentru că Rocco Sedano i-a luat pașaportul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre