Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora Deliei, din ce în ce mai îndrăgostită. A dezvăluit ce o leagă de Radu Siffredi

Sora Deliei, din ce în ce mai îndrăgostită. A dezvăluit ce o leagă de Radu Siffredi
Relația Oanei Matache cu Radu Siffredi nu a fost privită la început cu ochi buni, dar acum lucrurile s-au așezat mai bine ca niciodată. Sora Deliei a vorbit și de lucrul care o leagă cel mai mult de iubitul său.

Prezența Oanei Matache, sora Deliei alături de Radu Siffredi la emisiunea „Power Couple” a adus un plus relației lor. Iar Oana a descoperit și un lucru pe care nu-l știa: partenerul de viață are și el frici.

Chiar dacă a fost judecată la început că și-a părăsit familia și soțul pentru un bărbat, Oana Matache a fost stăpână pe sine și le-a demonstrat tuturor că este bărbatul pe care l-a căutat mereu. La rândul său, Radu și-a asumat relația cu o femeie cu doi copii, iar acum par mai fericiți ca niciodată. Iar participarea în emisiunea „Power Couple” i-a unit și mai mult.

Uniți în trăiri emoționale

Sora Deliei recunoaște că ea și Radu provin din medii „aparent diferite”, dar spune și cel mai important lucru pe care cei doi îl au în comun: „am fost neînțeleși”.

Oana și Radu la Power Couple

De cercul de prieteni, de familie, chiar și în carieră am fost cumva neînțeleși, pentru că mereu am vrut să facem niște lucruri care erau considerate prea îndrăznețe… (…) Când vine un om la tine și îți spune: „te văd cum ești tu, pentru că și eu am trăit chestiile astea și le simt”, este minunat”, a spus Oana Matache.

„Am descoperit că Radu are frici”

Show-ul „Power Couple” în care cei doi au fost la înălțime a adus un plus relației lor, iar Oana a descoperit că „Radu are frici”, ea crezând până atunci că „este un nebun fără limite care ar face efectiv orice”.

Pentru că îl iubește foarte mult, Oana recunoaște că „îmi făcea griji pentru el și mă simțeam vinovată că trebuie să treacă prin treburile astea”, vizavi de probele din competiția Power Couple. Dar când a văzut ce bărbat are lângă ea și cât de repede a câștigat simpatia întregii comunități, a fost extrem de mândră.

O adevărată surpriză pentru toți, Oana spune că învață de la Radu „cum să te descurci în societate, cum să faci oamenii să te placă”. Dar și cum să ai șarm.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre