Simona Ionescu / Redactor Șef

Rona Hartner e de neînduplecat. Există o regulă pe care fiica ei nu are voie să o încalce

Rona Hartner e de neînduplecat. Există o regulă pe care fiica ei nu are voie să o încalce
Viața n-a fost deloc simplă pentru Rona Hatner, dar a reușit să treacă cu bine peste toate problemele. Cea care i-a dat cea mai mare putere a fost fiica ei.

Rita, fiica Ronei Hartner, e acum o adevărată domnișoară și îi calcă mamei pe urme, spre marea bucurie a artistei.

Rona Hartner e de neînduplecat. Nu-i refuză nimic fiicei sale, dar există o regulă pe care nu are voie să o încalce

Fiica Ronei Hartner are o mare dorință. Ea speră ca în cel mai scurt timp să-și facă trupă și să se lanseze în lumea muzicii. Adolescenta locuiește în Franța, este basistă de chitară electrică, iar Rona o încurajează în tot ceea ce vrea să facă. Rita a început școala, este în sudul Franței, alături de tatăl ei și Rona nu intenționează să o scoată din acel mediu în care e obișnuită să trăiască.

„A luat lecții și își depășește niște frici, pe care le aveam și eu la vârsta ei”

„A început școala. Este cu tatăl ei în sudul Franței, este la școală acolo. Are prietenii acolo. A venit și mama, stă cu ea. Deci e și tatăl ei și mama și soția tatălui ei, e anturată. Familia e cu ea practic, familia recompusă, dar suntem toți alături de ea. Viața ei e acolo, așa că nu o scot din mediul ei.

A început să se afirme, să se impună. Să știe cine este și eu o încurajez. Atâta vreme cât știe respectul și să ne asculte pe noi, părinții, restul nu contează. Este basistă de chitară electrică. Își face propria trupă anul acesta. Acum deocamdată a luat lecții și își depășește niște frici, pe care le aveam și eu la vârsta ei. Ea se analizează mult mai mult.”, a declarat Rona Hartner.

Până la 18 ani, nu are voie în mediul online

Rona preferă să-și țină fiica cât mai departe de mediul online, cel puțin până când aceasta va deveni majoră. „Nu e pe mediul online, nu e pe nimic. Ca să își dezvolte stilul, să știe cine e. La 18 ani poate să apară în mediul online, înainte nu. Nu știu dacă se va putea împăca într-o zi cu imaginea de astăzi. Dacă o las să iasă acum, acum trebuie să încerce, trebuie să greșească. Acum trebuie să nu o vadă nimeni și când iese să rupă.”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre