Simona Ionescu / Redactor Șef

Rona Hartner, răzbunată. Fostul soț a primit o lovitură majoră

Rona Hartner, răzbunată. Fostul soț a primit o lovitură majoră
La patru luni de la moartea sa, Rona Harter a fost răzbunată oficial. Fostul ei soț, dansatorul Rocco Sedano, a primit o lovitură majoră la care nu se aștepta.

Rona Hartner s-a stins din viață în urmă cu patru luni, la vârsta de 50 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Marea ei teamă a fost aceea de a-și lăsa fiica singură, de aceea anul trecut Rona a retras-o pe Rita Sumalya, acum în vârsta de 16 ani, de la școală, pentru a petrece mai mult timp cu ea. 

Când mama ei nu a mai fost, Rita Sumalya știa exact ce își dorește: să rămână în Franța, la Toulon, alături de bunica, unchiul și prietenii ei, acolo unde locuise cu Rona mare parte a vieții. Tatăl ei, dansatorul argentinian Rocco Sedano, a fost absent din viața tinerei în majoritatea timpului, astfel că aceasta nu și-a dorit să fie nevoită să se mute cu el. 

Bătălie în instanță pentru custodia fiicei Ronei 

Deși a fost absent din viața Ritei Sumalya ca și figură paternă, după moartea Ronei, dorința de a fi tată a răsărit brusc în sufletul lui Rocco, astfel că în ultimele patru luni, acesta s-a luptat în instanță pentru custodie cu unchiul și mătușa Ritei Sumalya, Rinda. Rinda locuiește în Canada, însă este extrem de apropiată de nepoata sa. 

Rocco Sedano a fost un tată absent din viața Ritei
Sursa foto: Facebook

Surse au menționat că familia tinerei se temea pentru siguranța acesteia, în eventualitatea în care ar fi ajuns să locuiască cu tatăl ei. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi amenințat-o pe Rita cu trimiterea în plasamentul statului francez, dacă aceasta nu acceptă să locuiască cu el. 

Rocco Sedano a rămas și fără fiică și fără averea Ronei Hartner 

Zvonurile spun că bărbatul ar fi urmărit de fapt pensia oferită de statul francez celor care sunt părinți singuri. Un alt motiv ar fi averea pe care a lăsat-o Rona fiicei ei, care legal ar fi gestionată de Rocco, în cazul în care i s-ar acorda custodia. 

Rona Hartner și fiica sa au petrecut cât de mult timp împreună s-a putut înainte ca artista să înceteze din viață
Sursa foto: Facebook

Șansa nu a fost însă de partea sa, căci instanța a decis săptămâna trecută ca Rita Sumalya să rămână în grija rudelor mamei. Astfel, tânăra va locui tot în casa mamei sale, alături de bunica sa și de unchiul ei, Reon. 

Fostul soț al Ronei își poate vedea fiica doar cu acordul acesteia 

Judecătorii francezi au stabilit și un program de vizitare la care are dreptul Rocco Sedano. Astfel, acesta își poate vedea fiica o dată la două săptămâni preț de câteva ore, însă doar dacă Rita își dorește acest lucru. 

Rita Sumalya va rămâne alături de familia Ronei, a decis instanța

În ceea ce privește părăsirea Franței, Rita Sumalya va avea nevoie de semnătura tatălui ei pentru a putea părăsi țara. 

Rona Hartner s-a despărțit de Rocco după 1 an de mariaj

Rocco Sedano, tatăl Ritei, a fost primul soț al Ronei Hartner. Cei doi s-au cunoscut în Franța, în anul 2007, iar la scurt timp s-au căsătorit.

Mariajul lor a durat însă numai un an. Motivul pentru care căsnicia lor nu a rezistat ar fi fost gelozia bărbatului, dar și faptul că acesta nu își dorea să se cunune religios, în timp ce Rona era o persoană foarte credincioasă, pentru care uniunea în fața Domnului conta extrem de mult.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre