Simona Ionescu / Redactor Șef

Ronald Gavril a dat cărțile pe față. Anamaria Prodan a aflat adevărul despre familia lui

Ronald Gavril a dat cărțile pe față. Anamaria Prodan a aflat adevărul despre familia lui
Invitat în podcast-ul iubitei sale Anamaria Prodan, Ronald Gavril s-a reîntors la lumea copilăriei deloc ușoare. Când singura bucurie era să scoată vaca la păscut. Pentru ca apoi să o caute ore întregi...

Dacă acum a ajuns să fie cunoscut lumii întregi, grație talentului său și are lângă el și una dintre cele mai puternice femei din România, copilăria a fost grea pentru Ronald Gavril. Și-a pus sufletul pe tavă în fața Anamariei Prodan, în podcast-ul acesteia.

Anamaria Prodan știe ce bărbat și-a luat. Pe cât de puternic este în ring și nu are frică de nimic, pe atât de sensibil și timid pare Ronald Gavril când vorbește de familia sa. Și de o copilărie unde munca era la ordinea zilei. I-ar fi plăcut, ca oricărui copil, să se joace, să se bucure de anii frumoși, dar gospodăria era grea și toată lumea contribuia. În plus, tatăl i-a dat o educație spartană, fiind extrem de dur.

Singurul moment în care se juca era când mergea cu vaca la păscut

Ronald Gavril spune cum i-a fost viața

„Acasă trebuia să tai lemne, să dau mâncare la găini, să merg cu vaca, să mulg vaca, de udat roșiile, de udat castraveții, de cules cireșele, de cules prunele”, i-a spus emoționat Ronald Gavril iubitei sale. Cât privește timpul pentru joacă acesta era extrem de puțin. „Cam deloc, pentru că tata fiind foarte sever, nu prea ne lăsa să ne jucăm”, a mai spus acesta.

„Un copil care a vrut să devină campion”

Singurul moment de joacă era poate, doar atunci când mergea cu vaca, uita de animal, iar acesta intra prin culturile de lucernă ale vecinilor și le distrugea. „O căutam multe ore până o găseam”, a spus acesta răzând…  

Ronald provine „dintr-o familie cu mulți frați, suntem patru băieți și o fată”, o familie modestă, de care a primit o educație frumoasă, cu frica lui Dumnezeu. „Un copil care a vrut să devină un campion”, a recunoscut sportivul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre