Simona Ionescu / Redactor Șef

Boxerul Ronald Gavril îl anunță pe Reghecampf, voalat, că trebuie să treacă de el ca să ajungă la Anamaria Prodan. Declarație incendiară!

Boxerul Ronald Gavril îl anunță pe Reghecampf, voalat, că trebuie să treacă de el ca să ajungă la Anamaria Prodan. Declarație incendiară!
Ronald Gavril îi dovedește iubitei sale, Anamaria Prodan, pe zi ce trece, că este bărbatul pe care și l-a dorit toată viața. Ultima declarație a sportivului arată cât de îndrăgostit este.

Anamaria Prodan se considera o femeie norocoasă. Ronald Gavril o adoră și-i face declarații de dragoste cu mantă. Printre rânduri, boxeorul anunță că Ana nu-și duce singură luptele cu fostul soț.

Roland Gavril: „Te iubesc, baby Anamaria”

Chiar dacă divorțul de Laurențiu Reghecampf i-a adus multă durere în suflet, Ronald Gavril i-a demonstrat Anamariei Prodan că iubirea adevărată există. Relația dintre cei doi e din ce în ce mai frumoasă, iar sportivul a topit-o pe afaceristă cu ultima declarație de iubire postată pe contul său de socializare.

„Alături de iubirea mea actuală și viitoare. Împreună, nimic nu ne poate opri. Te iubesc, baby Anamaria ! Dacă noi suntem cei mai buni, restul nici nu contează.

Stoici în fața provocărilor, puternici în fața vieții. Luptătorii adevărați nu cedează și nu renunță niciodată”, a fost mesajul postat de Ronald Gavril. Alături de mesaj, sportivul a pus și o fotografie cu el și Anamaria Prodan, vizibil fericiți.

„Îngerii să-ți călăuzească pașii”

Același Ronald i-a mai făcut o urare iubitei sale și de 8 septembrie, de sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului. „La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara să-ți lumineze drumul în viață. Love you”, au fost cuvintele bărbatului care i-a adus bucurie în viață Anamariei Prodan.

Impresara a povestit cum a angajat-o Reghecampf pe Corina Caciuc la firma ei din Dubai

Chiar dacă și-a găsit fericirea în brațele boxerului, Anamaria Prodan încă nu poate uita prin ce situații greu de gestionat a trecut în relația cu Reghecampf. Recent, afacerista a povestit cum a angajat-o antrenorul pe Corina Caciuc la firma din Dubai, fără ca ea să știe.

„Toți banii mei i-am pus acasă, nu m-a interesat nimic i-am semnat amantei lui Reghecampf să aibă acte de Dubai pe firma mea. Și atunci când a aflat, Reghecampf a început să plângă. Să-l iert”, a declarat Anamaria Prodan într-un podcast recent.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri