Simona Ionescu / Redactor Șef

Ronaldo își face unghiile de la picioare cu ojă colorată

Ronaldo își face unghiile de la picioare cu ojă colorată
Cristiano Ronaldo a împărtășit o fotografie topless alături de fiul său, Ronaldo Jr. Fanii au văzut că sportivul are unghiile de la picioare date cu ojă colorată.

Cristiano Ronaldo e la modă. În ultima fotografie postată pe contul de socializare, vedeta a arătat că degetele sale de picioare sunt date cu ojă colorată.

Miercuri seară, Ronaldo a marcat al 27-lea său gol al sezonului, iar Al-Nassr s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, cu o victorie cu 3-0 la general în fața lui Al-Fayha. În timp ce unii dintre coechipierii săi ar fi profitat de ocazie pentru a se odihni după victorie, fostul star de la Real Madrid și Man United a optat pentru altceva. Joi dimineață, Ronaldo a împărtășit o fotografie în care apare topless, alături de Ronaldo Jr, după o sesiune de antrenament de dimineață.

„Astăzi cu partenera mea”

Cei doi, care purtau doar o pereche de pantaloni scurți, au pozat cu zâmbete uriașe desenate pe față, în timp ce se aflau în ceea ce părea a fi o sală de sport de acasă. Cu toate acestea, unii fani s-au grăbit să sublinieze că unghiile de la picioare ale lui Ronaldo păreau a fi vopsite cu lac de unghii albastru. Într-o legendă la postare, Ronaldo a scris: „Astăzi cu partenera mea”.

Ronaldo oja
Ronaldo își face degetele de la picioare cu ojă colorată. Sursă foto: Daily mail

Ronaldo Jr., un fotbalist în devenire

Luna trecută, Ronaldo Jr. a fost comparat cu tatăl său pentru comportamentul său nonșalant în timpul unui meci de tineret al echipei Al-Nassr. Fotbalistul în devenire, în vârstă de 13 ani, a făcut o figură detașată în timp ce juca pentru echipa Arabiei Saudite, în timp ce un jucător adversar din Al-Shabab încerca să discute cu el.

Imaginile îl arată pe Ronaldo Jr punându-și degetul la buze și privind cu coada ochiului în timp ce puștiul se apropie de el. El pune pentru scurt timp un braț în jurul gâtului adversarului său pentru a-l recunoaște, înainte de a-l înbrățișea de umeri – și abia dacă se uită la el în timpul întregii interacțiuni, alegând să se concentreze asupra jocului, mai degrabă decât să socializeze.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre