Simona Ionescu / Redactor Șef

Roxana Ciuhulescu l-a umilit crunt pe iubitul pervers al unei prietene. „E o păpușă blondă…”

Roxana Ciuhulescu l-a umilit crunt pe iubitul pervers al unei prietene. „E o păpușă blondă…”
A revenit recent din Republica Dominicană, unde a participat la Survivor România atât timp cât starea sănătății sale i-a permis. Acum e pusă pe dezvăluiri despre bărbații care au intervenit, neplăcut, în viața ei.

Roxana Ciuhulescu, 43 de ani, a fost invitată la GSP Live și a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Posesoarea celor mai lungi picioare din showbizul românesc, vedeta de televiziune a avut parte de o viață deloc ușoară  în perioada în care apărea pe micul ecran. Foarte mult timp ea a prezentat emisiunea ProMotor de la Pro TV. În prezent, blondina, devenită între timp și mamă, e consiliera ministrului Sportului.

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că a fost hărțuită de un nume important din fotbalul românesc, în prezent mare antrenor la o echipă cunoscută.

Hărțuită de un antrenor celebru. Cum l-a pus cu botul pe labe

Întrebată de moderatorul Costin Ștucan dacă a fost căutată de fotbaliști în timp ce prezenta emisiunea ProMotor, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că un antrenor român, fost jucător important, a hărțuit-o de-a dreptul cu insistențele lui. Ea a mărturisit că  a reușit cu greu să scape de el. Abia după ce l-a amenințat, l-a determinat să se oprească din avansuri.

Roxana Ciuhulescu nu a vrut să-i dezvăluie identitatea. „De-a lungul timpului, am filmat cu fotbaliști, cu antrenori, cu finanțatori. Trebuie să recunosc că am fost curtată de oameni din fotbal. A fost un antrenor, căruia nu o să-i dezvălui numele. A fost extrem de insistent și de obraznic. La un moment, l-am și înregistrat și l-am amenințat că fac totul public pe ProTV. S-a făcut liniște din acel moment. (…)

Mă suna și ziua, mă suna și noaptea. Era într-o perioadă în care eu eram singură. A profitat de acest lucru, s-a gândit: „Lasă, e o păpușă blondă, o păcălesc eu cu statutul meu!”. E un mare antrenor, fost mare jucător. Culmea, una dintre prietenele mele era iubita lui. Asta a fost situația cea mai jenantă. Venise cu obrăznicie și știi cum e… Dacă femeia acceptă, merge. Nu am acceptat. În momentul în care l-am înregistrat și i-am pus înregistrarea, s-a potolit”, a povestit Roxana Ciuhulescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre