Simona Ionescu / Redactor Șef

Roxana Vancea profită cât mai poate. Ce a hotărât vedeta însărcinată în patru luni

Roxana Vancea profită cât mai poate. Ce a hotărât vedeta însărcinată în patru luni
Așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mămică, iar până atunci se distrează. Unde a plecat Roxana Vancea.

Știe ce o va aștepta când bebelușul va veni pe lume, așa că Roxana Vancea și-a luat o vacanță binemeritată. Iată cum s-a fotografiat fosta asistentă tv ca să-și surprindă admiratorii.

Roxana Vancea profită cât mai poate. Ce a hotărât vedeta însărcinată în patru luni

Cu puțin timp în urmă, frumoasa Roxana Vancea a plecat cu băieții ei preferați într-o vacanță într-un loc exotic. A ales Egiptul și s-a fotografiat pe marginea unei piscine care arată fenomenal. Aceasta a purtat un costum de baie care i-a scos în evidență formele frumoase și fanii au fost surprinși să o vadă cum arată la aproape patru luni de sarcină.

Atât de bine se prezintă că nimeni nu ar bănui măcar că aceasta este însărcinată. Nu e de mirare că vedeta nu a pus nici un gram pe ea, pentru că are un stil de viață sănătos și este o împătimită a sportului. Chiar și așa, nimeni nu se aștepta la așa o imagine seducătoare ca cea din Egipt.

Este foarte posibil să aducă pe lume un băiețel

Bruneta a anunțat că este însărcinată cu puțin timp în urmă și a mărturisit că este foarte posibil să nască un băiețel. „După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri.

După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate, pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a afirmat Roxana Vancea cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre