Simona Ionescu / Redactor Șef

Ruby a schimbat hainele de firmă cu cele de șantier. E dezastru în casa vedetei

Ruby a schimbat hainele de firmă cu cele de șantier. E dezastru în casa vedetei
2023 a fost anul vacanțelor pentru Ruby, 2024 este cel al șantierului. Focoasa vedetă a fost nevoită să facă acest pas, pentru că pisicile și cățeii și-au făcut de cap.

Opt pisici și doi căței i-au făcut casa praf lui Ruby, care a fost nevoită să renunțe anul acesta la vacanță pentru a reface tot apartamentul.

2023 a fost anul vacanțelor pentru Ruby, 2024 este cel al șantierului. Focoasa vedetă a fost nevoită să facă acest pas, pentru că pisicile și cățeii și-au făcut de cap.

Animalele au fost despărțite pentru moment

Ruby și-a pus hainele de șantier și s-a pus pe treabă alături de echipa angajată să transforme total casa. Artista susține că „am demolat toată casa, am spart totul”, obligată fiind de necuvântătoarele pe care le adoră, dar care „mi-au distrus-o și a trebuit să-i dau un refresh”. Cât timp apartamentul este în renovare, artista n-a avut încotro și a dus animalele într-un loc unde să nu existe praf și moloz.

O parte „pe la părinții lui Robert, altele pe la niște prieteni”. Dar susține că indiferent ce nebunii ar fi face blănoșii, niciodată nu va renunța ei. „Sunt copiii mei, am auzit din multe părți că aș fi nebună, dar nu mă convinge nimeni”, a declarat cântăreața pentru Cancan.

Ruby și mamaia, îndrăgostite de oglinzi. Sursă foto: instagram

Ruby a cerut să fie puse în casă cât mai multe oglinzi

Pentru că iubește la nebunie oglinzile, Ruby a cerut ca toată casa să fie plină cu aceste obiecte. Și pentru ca totul să fie așa cum scrie la carte, a cerut și ajutorul unui arhitect. Deși toată lumea știe că își pune mereu amprenta atunci când are un proiect de realizat, Ruby susține că de data asta arhitectului „i-am dat mână liberă 100%, nu mi-am băgat nasul, pentru că știam că lucrez cu un mare artist.

Singurul lucru pe care i l-am sugerat a fost să îmi pună oglinzi cu generozitate, că mie și lu Mamaia ne plac oglinzile”. „Abia astept să ne întoarcem cu căței și pisici, în cuibușorul meu de nebunii, upgradat chiar și pentru căței și pisici… Dar o să vedeți mai multe trick-uri pe story la mine și la stefan.bugalete, în perioada asta de șantier. Ține-ți pumnii strânși, avem treabă”, a scris Ruby pe contul său de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre