Simona Ionescu / Redactor Șef

Ruby, despre relația pe care o are cu mama sa. Ce îi reproșează ființa care i-a dat viață

Ruby, despre relația pe care o are cu mama sa. Ce îi reproșează ființa care i-a dat viață
E o femeie puternică și niciodată nu s-a lăsat pradă durerii, însă nimeni nu a știut ce a fost în sufletul lui Ruby de-a lungul vieții. Ce relație are acum cu mama sa.

Ruby a suferit enorm atunci când părinții au divorțat și nu a spus nimănui greutățile prin care a trecut. Acum, cântăreața iubită de români a rupt tăcerea și a mărturisit ce îi reproșează mama.

A strâns în sufletul ei de copil multă durere, dar nu a spus nimănui. Și-a dorit să fie artistă și și-a împlinit visul, iar cea care i-a fost mereu alături la bine și la greu și a sprijinit-o necondiționat, a fost bunica Gherghina. Suferea enorm când părinții plecau la muncă în străinătate, iar divorțul acestora i-a rupt inima. A acceptat însă, pentru că știa ce se întâmplă între ei și a mers mai departe, iar toți cei care o cunosc au văzut-o doar cu zâmbetul pe buze.

„Îi sunt recunoascătoare mamaiei mele”

Ruby, despre relația cu mama sa

Mamaia a fost și este totul pentru ea și îi mulțumește pentru copilăria frumoasă pe care a avut-o. Într-un „oraș mic, unde oamenii erau ba prieteni, ba dușmani, la fel ca și noi, copiii. Dar a fost frumos, a fost cu de toate, Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”. Pentru că „mamaia a făcut tot, dar absolut tot ce i-a stat în putere să țină calde locurile și al mamei, și al tatălui meu. Le simțeam lipsa după ce veneau în concediu și plecau. Ziua în care plecau era cea mai grea”.

„Mami suferă mult că nu sunt o fată mămoasă sau, cel puțin, nu pe cât și-ar dori ea”

Ruby și bunica Gherghina, cea mai dragă ființă a sufletului său

Anii au trecut, Ruby a devenit femeie, dar nici acum nu-i iese bunicii din cuvânt. E extrem de bucuroasă când își vede mama și ultima dată s-a întâmplat acum „câteva săptămâni, de ziua mea, și am fost foarte, foarte bucuroasă.”.

Relația dintre ea și cea care i-a dat viață este „bun, ca între orice copil și părinții lui”. Dar Ruby nu poate să fie atât de apropiată de mama sa, pe cât aceasta și-ar dori. „Mami suferă mult că nu sunt o fată mămoasă sau, cel puțin, nu pe cât și-ar dori ea. Și-ar dori să o sun să-i povestesc ce mi se întâmplă, ce am mâncat, unde am fost, să o țin la curent cu tot, dar nu prea îmi stă în fire”, a declarat Rubi, pentru Viva.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre