Simona Ionescu / Redactor Șef

Rugăciunile Cristinei Cioran au fost ascultate. Bebelușa ei a ajuns acasă

Rugăciunile Cristinei Cioran au fost ascultate. Bebelușa ei a ajuns acasă
A trecut prin cele mai grele momente, dar acum a uitat tot. Cristina Cioran nu va mai fi niciodată despărțită de copilul ei.

Cristina Cioran a fost obligată să stea despărțită de micuța ei o perioadă, dar totul e bine când se termină cu bine. Copilul e acum alături de părinți.

Rugăciunile Cristinei Cioran au fost ascultate. Bebelușa ei a ajuns acasă

A născut prematur și micuța a fost nevoită să stea o perioadă în spital. Mămica Cristina Cioran s-a rugat necontenit ca bebelușa să fie bine și acum e fericită. Copilul a fost scos din spital. Vedeta le-a mărturisit internauților că fetița se simte bine și a fost extrem de puternică.

Și a publicat și prima imagine cu ea. Se vede însă doar o mânuță de-a minunii care e îmbrăcată toată în roz.  „Forța fie cu tine! Ema, dragostea mea”, a amintit fosta prezentatoare TV pe pagina sa de Instagram.

Camera fetiței are un decor inspirat din povești

„Fetița noastră puternică și curajoasă ne-a zâmbit când ne-a văzut și ne-a simțit! Suntem fericiți că e bine și crește! Suntem despărțiți, dar împreună!”, spunea Cristina Cioran despre micuță, la începutul lunii. Până când cea mică să revină în sânul familiei, Cristina și iubitul ei Alex Dobrescu au terminat și camera, care arată ca în povești.

Mamă la 44 de ani

Cristina Cioran și-a dorit enorm să rămână însărcinată și a fost speriată atunci când bebe a venit pe lume mult mai devreme. Totul s-a întâmplat din cauza unui fibrom uterin, însă acum cele două sunt sănătoase. “Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune. Ema e bine, e pe drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea.

Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație. Iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test Covid și cu aprobare de la management.

Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!”, a spus Cristina, cu ceva timp în urmă, potrivit Wowbiz.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre