Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a afla abia acum. Armin Nicoară a avut o cerere ciudată la nuntă. „Ne-a fost rușine…”

S-a afla abia acum. Armin Nicoară a avut o cerere ciudată la nuntă. „Ne-a fost rușine…”
Armin Nicoară și Claudia Puican și-au văzut împlinit cel mai mare vis și au spus cel mai frumos da din viața lor.

Momentul căsătoriei a fost pentru Armin Nicoară și Claudia Puican cel mai emoționant din viața lor.

S-a afla abia acum. Armin Nicoară a avut o cerere ciudată la nuntă. Care a fost motivul acestei decizii

Armin și Claudia s-au căsătorit și religios și au ales să facă o petrecere doar cu cele mai apropiate ființe ale sufletului. Evenimentul a fost unul de vis, dar cei doi proaspeți căsătoriți i-au uimit pe invitați cu o cerere ciudată. Aceștia nu au vrut să primească nici un dar de nuntă. Claudia a explicat și care a fost motivul pentru care s-a luat această decizie.

„Nouă ne-a fost rușine cumva să cerem dar la petrecerea asta, a fost pentru sufletul nostru”

„Dacă tot nu am făcut nunta mare, nu am avut pretenția să punem în fața mesei prezidențiale, cum se pune de obicei, în fața mirilor, cutia pentru plicuri. Noi nu am făcut asta, iar toți invitații când să plece acasă au venit mai întâi la noi să întrebe de cutie și plicuri.

Nouă ne-a fost rușine cumva să cerem dar la petrecerea asta, a fost pentru sufletul nostru. Am vrut să mergem la cununie, să ne cununăm în fața bunului Dumnezeu și am spus să facem o petrecere totuși, că dacă tot ne-am strâns cu prietenii, cu nașii, au fost aproximativ 200 de persoane, nu aveai cum să îi trimiți acasă și a trebuit să facem o mică petrecere, clar.

Până la urmă au găsit ei, unii au venit cu plicurile de acasă gata pregătite, unii au cerut la ospătari, dar noi nu am scos cutia în fața mesei nicidecum. Au dat plicuri lui fratele lui Armin, mamei lui, câteva și mie. Noi am refuzat, dar până la urmă nu aveam ce să face, a trebuit să le luăm, că ne certam cu oamenii. Au fost destule cheltuieli.”, a declarat Claudia Puican pentru Wowbiz.

Petrecerea mare va avea în 2023

Dar cei doi vor face anul viitor una dintre cele mai mari petreceri care s-au văzut în lumea muzicii, pentru care vor începe curând și pregătirile. „O să urmeze nunta cea mare anul viitor. Am făcut acum cununia religioasă, iar anul viitor, având în vedere că foarte mulți dintre prietenii noștri ne-au dat mesaj că de ce nu i-am invitat, să avem timp pentru organizare.

Fiind un eveniment atât de mare este nevoie de o organizarea foarte detaliată, începând de la aranjamente florale, muzică, sală, rochii și tot felul.”, a mai spus Claudia Puican.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre