Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat motivul divorțului dintre Karmen Minune și tatăl fiicei sale. Fiica lui Adrian Minune n-a putut să suporte așa ceva

S-a aflat motivul divorțului dintre Karmen Minune și tatăl fiicei sale. Fiica lui Adrian Minune n-a putut să suporte așa ceva
Și-a dorit să îmbătrânească alături de omul iubit, dar din nefericire căsnicia lui Karmen Simionescu s-a spulberat. Până acum nu mulți au fost cei care au știut care a fost cu adevărat motivul rupturii.

Karmen Minune este oficial o femeie liberă. Fiica lui Adrian Minune și soțul său au ales să divorțeze la notar și să rămână în relații bune pentru ca micuța lor să nu sufere. Iată și de ce s-a ajuns la despărțire.

Karmen Minune nu ar mai fi suportat gelozia soțului

Karmen cu soțul, la nunta surorii sale

Când Karmen Minune a anunțat că drumul  ei și al tatălui fiicei sale nu mai este unul comun au apărut tot felul de zvonuri. Motivul real al despărțirii dintre cei doi se pare că a fost gelozia dusă mult prea departe a lui Bogdan Căplescu.

Iar de aici la faptul că fiica lui Adrian Minune a avut de suferit și din punct de vedere profesional nu a mai fost decât un pas. Cei doi tineri s-au cununat civil în anul 2019 și toată lumea așteapta ca fiica cea mare a celebrului manelist să ajungă și în fața altarului.

Nu s-a ajuns acolo pentru că au apărut tot felul de probleme între cei doi. Cea care a dat vestea divorțului nu cu mult timp în urmă a fost artista, care a spus că motivul despărțirii este faptul că „suntem construiți diferit”. Soții au divorțat la notariat.

„Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții”

Karmen Minune a divorțat oficial de soțul său

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii”, a fost anunțul lui Karmen Simionescu pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri