Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a dat startul manichiurii pentru toamnă. Specialiștii anunță ce tendințe sunt în vogă în 2024

S-a dat startul manichiurii pentru toamnă. Specialiștii anunță ce tendințe sunt în vogă în 2024
Ne mai despart doar câteva zile de prima zi de toamnă, iar specialiștii au dat startul tendințelor pentru cea mai frumoasă manichiură.

Manichiură minimalistă sau culori puternice? Specialiștii spun care sunt tendințele de toamnă în materie de unghii pe care trebuie să le aveți în vedere ca să fiți mereu la modă.

Burgundy, în top în această toamnă

Și în toamna lui 2024, animal print-ul e la mare căutare pentru unghiile doamnelor și domnișoarelor. Specialiștii preconizează chiar că acest model de unghii va crește cu 33% în această toamnă. De asemenea, roșul va fi la înălțime, dar se va trece de la roșul corai de vară la o nuanță mai închisă, burgundy. Specialiștii spun că revin și culorile merlot și roșu cireș, dar și negru cireș.

Nuanțe metalice și perlate

Chiar dacă este toamnă, nuanțele perlate vor rămâne în trend, și vor câștiga teren și cele metalice. Specialiștii susțin că unghiile metalice sunt amuzante, interesante și pot fi pe cât de simple, pe atât de complexe.

Manichiură inspirată din băuturile preferate de sezon

Tendințe în manichiură pentru toamna lui 2024

Unghiile Latte, care au dat startul pentru paleta de culori maro vara trecută, se poartă și în această toamnă. Dar pe măsură ce vremea se face mai rece, doamnele sunt îndemnate să aleagă nuanțe de ciocolată caldă, caramel și cafea.

În acest an, a existat o tendință uriașă ca manichiura să fie inspirată de băuturile preferate de sezon, care va continua și în această toamnă, susțin specialiștii. De asemenea, aceștia sunt de părere că vor exista și o mulțime de tonuri neutre, precum bej și bronz.

Nuanțe deschise pentru doamne delicate

Ușor, ușor, odată cu intrarea în toamnă ne vom îndepărta de nuanțele de piersică și roz și vom opta pentru gri fumuriu, verde mușchi, verde pădure și portocaliul ars. La modă rămân însă și unghiile neutre dar și cele albe ca laptele.

French-ul nu dispare nici în această toamnă, dar vârfurile nu vor mai fi doar albe, ci în nuanțe de ciocolată sau fistic. Pentru doamnele care preferă minimalismul, unghiile monocrome sunt soluția potrivită.

Paleta de culori alb-negru păstrează lucrurile simple, iar oportunitatea de a introduce modele este nelimitată. Nu în ultimul rând, se reîntorc unghiile negre, lucioase, potrivite pentru femeile sofisticate, dar și superbele nuanțe ombre.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre