Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a decis cine sunt noii concurenți ai emisiunii ”Asia Express”

S-a decis cine sunt noii concurenți ai emisiunii ”Asia Express”
Surprize, surprize pentru fanii emisiunii ”Asia Express”. Au apărut informații despre noii participanți.

Sezonul 4 al emisiunii ”Asia Express” este așteptat cu nerăbdare. S-a aflat cine sunt concurenții.

S-a decis cine sunt noii concurenți ai emisiunii ”Asia Express”

Cei care iubesc emisiunea ”Asia Express” sunt bucuroși să afle că una dintre echipele care vor merge anul acesta într-o experiență inedită va fi formată din Alexandra Ungureanu și mama sa. Artista spune că acest proiect este pe gustul său și abia așteaptă să pornească la drum.

„Mă găsiți pe coclauri”

“Sunt foarte deschisă mai nou acestor experienţe, de reality-show-uri. M-am temut foarte tare de ele, am crezut că nu mi se potrivesc şi că nu prea o să-mi găsesc eu locul în afara muzicii. La “Bravo, ai stil”, partea de haine a fost cea mai mică problemă. Partea psihologică, cea de concurs, reacţia şi dialogurile cu celelalte concurente erau în prim-plan.

Cu siguranţă, asta e baza şi în alt tip de reality-show. Foamea, lipsa igienei, ar fi partea grea, dar m-aş duce. Sunt nişte discuţii. Până nu vedem ceva concret nu avem ce povesti. Dar descopăr că şi dincolo de zona de confort sunt lucruri bune şi nu voi mai spune nu şi nu voi mai fi cuminte în pătrăţica mea. Mă găsiţi pe coclauri!”, a declarat Alexandra în exclusivitate pentru click.ro.

Ar putea participa și Andreea Antonescu

Tot în competiție vor pleca și cuplurile Connect-R şi Shift, dar și cel format din Cuza (Adrian Popescu,) şi Emi Popescu, componenții trupei “Noaptea târziu”. Potrivit surselor, printre concurenți e posibil să se numere și Andreea Antonescu.

Deocamdată nu e bătut în cuie, pentru că artista a rămas cu probleme de sănătate după ce s-a întors de la „Survivor România”. Pentru că este mămică cu acte în regulă, în noul sezon telespectatorii nu o vor vedea pe Gina Pistol. Filmările vor avea loc în Turcia, Rusia și Georgia, dar vor mai fi și alte destinații, alese pe parcurs.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre