Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a deschis prima facultate de TikTok din lume

S-a deschis prima facultate de TikTok din lume
La așa ceva chiar că nu s-ar fi gândit nimeni. Ucrainienii au deschis prima facultate de TikTok din lume.

La Kiev, Ucraina, orice persoană care vrea să devină lider în social-media se poate duce să studieze la prima facultate de Tik Tok din lume.

S-a deschis prima facultate de TikTok din lume

Vreți să deveniți experți în Tik Tok? Aveți acum toate șansele ca visul să vi se împlinească. Pentru că în Kiev s-a deschis prima facultate de Tik Tok din lume. Aceasta se găsește în cadrul Universității de Cultură și Arte din Kiev și îi va pregăti pe toți cei care doresc să lucreze în acest domeniu.

Cine va fi rectorul

Bineînțeles, că la o asemenea facultate era nevoie și de un rector de valoare. Acesta este renumitul artist și profesor Mykhail Poplavskyi, cadru didactic la Universităţii de Cultură şi Arte.

„Misiunea mea principală e aceea de a ‘ucrainiza’ TikTok-ul şi de a conduce tinerii creativi şi sofisticaţi. Tinerii care vor modela istoria modernă a Ucrainei”, a declarat profesorul. Mai există și un alt profesor al noii facultăți, în persoana Lilijei Moschaewa, absolventă a Universităţii de Cultură şi Arte. Aceasta urmează să coordoneze catedra de cultură şi creaţie.

„Universitatea de Cultură şi Arte şi domnul Michail Poplawski sunt mereu în trend şi în pas cu vremurile. Acum, lumea se dezvoltă într-un ritm mult mai alert, iar TikTok a preluat poziţia de lider în domeniul social media. Dacă vrei să fii un lider în viaţă, TikTok e pentru tine”, a spus aceasta.

Reacții contra

Așa cum era de așteptat, au început să apară și primele voci care sunt total împotriva acestei platforme. Iar una dintre acestea este cea a lui Pawel Durow, fondatorul unei alte reţele de socializare cu impact uriaş, Telegram. Potrivit observatornews.ro, acesta a spus că Netflix şi TikTok au un impact negativ asupra creierului. De asemenea, Durow a afirmat că oamenii se uită mult prea mult la show-uri TV și nu primesc informații care să le poată schimba viața.

Sursă foto: turnul sfatului

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre