Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a dezlegat misterul buchetului de flori primit de Dana Roba. Cine e bărbatul care i l-a oferit

S-a dezlegat misterul buchetului de flori primit de Dana Roba. Cine e bărbatul care i l-a oferit
Daniela Roba își revine încet, încet, după carnagiul căruia i-a fost victimă la începutul lunii iunie, când soțul său a atacat-o cu un ciocan și a vrut să o omoare, în casă. A stat în comă, dar și-a revenit în mod miraculos. A luptat pentru viața ei, pentru a fi alături de fetițele ei, minore, dar și alături de bărbatul pe care îl iubește.

Daniela Roba a fost o femeie de o frumusețe răpitoare. Cu timpul a devenit unul dintre cei mai accesați make-up artiști din Timișoara, machiajele ei reușind adevărate minuni. Creștină practicantă, aceasta a fost căsătorită cu un fost arbitru de liga a cincea, și aveau împreună două fetițe. Relația nu mai mergea de ceva timp, iar femeia a decis să îi pună punct și să divorțeze. Soțul, Daniel Balaciu nu a putut accepta, astfel că și-a planificat cea mai cruntă răzbunare: avea să o omoare pe cea căreia i-a jurat iubire și respect în fața lui Dumnezeu.

Daniela Roba a rămas mutilată în urma atacului cu ciocanul pus la cale de fostul soț

Într-o noapte de la începutul lunii iunie, a atacat-o cu un ciocan. I-a spart craniul, oasele degetelor, i-a rupt ligamentele unui picior. Bătaia a fost cruntă, iar poliția și salvarea au găsit-o pe Daniela Roba aproape moartă, într-o baie de sânge. Au urmat opt ore de operații, apoi coma. Medicii pur și simplu nu i-au dat șanse. Dar Daniela Roba a supraviețuit și acum e deja pe picioarele ei, acasă. A putut să înceapă munca, în timp ce strânge bani pentru operațiile de care mai are nevoie.

Daniela Roba își prezintă iubitul public

Zilele acestea Daniela Roba a arătat că e iubită. A primit un buchet de flori, l-a pozat și l-a pus pe pagina ei de Instagram. Despre cel care i l-a oferit, a decis să vorbească public, după ce au fost surprinși în ipostaze foarte apropiate într-un centru comercial din Timișoara. Acum, aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, spulberând misterul din jurul buchetului de flori și a bărbatului cu care a fost văzută.

El este Beniamin, noul iubit al Danielei Roba. Cei doi sunt creștini practicanți și merg la aceeași biserică

„Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru ca își dorește să mă viziteze la spital cu un buchet de flori.

A fost sigur ca voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. Când am ieșit din comă a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut. Cele care m-ați judecat, nu mă îngropați de vie, am dreptul la viață ca oricare alta femeie”, a scris Daniela Roba într-o postare pe rețelele de socializare în care apare alături de noul bărbat din viața ei. Conform declarațiilor Danielei Roba, Beni este un bărbat singur.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre