Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a eliberat un loc de jurat la un important show de televiziune din România. Oare cine îl va ocupa

S-a eliberat un loc de jurat la un important show de televiziune din România. Oare cine îl va ocupa
Un celebru cântăreț iubit de români și jurat într-o emisiune îndrăgită de la ProTV a anunțat că va retrage. Iată care e motivul deciziei

Este vorba de un celebru antrenor de la Vocea României, emisiune mult îndrăgită de telespectatori, care va reveni în această toamnă cu un show de zile mari.

În ultimul sezon al show-ului, din juriu au făcut parte Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș și Smiley și Theo Rose. Din păcate, Denis, solistul de la The Motans, nu va mai face parte din emisiune. Artistul a spus totul într-un mesaj pe contul său de socializare, unde susține că timpul nu-i mai permite pentru că are primul turneu după trei ani și pregătirile sunt în toi.

Solistul de la The Motans a plecat de la Vocea României

“În toamnă îmi doresc să lansez un album nou şi să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii trei ani. După cum vă puteţi imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme.

„Îmi cer iertare faţă de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans”

Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României. Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare faţă de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. Dar să ştiţi că inboxul meu e mereu deschis”, a scris solistul pe contul său de socializare.

Juriu Vocea României

Deocamdată nu se știe cine îi va lua locul

Denis Roabeș a venit la masa juriului după plecarea lui Horia Brenciu din emisiune. Anul trecut a intrat în echipa celor mai buni jurați și Theo Rose. Până în acest moment nu se știe încă cine îi va lua locul simpaticului solist de la The Motans.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre