Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a găsit leul din clipul lui Dani Mocanu. Minciuna unui executor judecătoresc

S-a găsit leul din clipul lui Dani Mocanu. Minciuna unui executor judecătoresc
Leul din videoclipul lui Dani Mocanu a fost găsit de autorități. Animalul rănit a fost preluat și e dus la  Gradina Zoo din Târgoviște, unde i se vor acorda primele îngrijiri medicale, având în vedere că acesta este rănit.

„Am spus încă de la început: Nu voi tolera nici un fel de abuz, indiferent din partea cui vine! Legea trebuie respectată de toți! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!”, a transmis ministrul de Interne, Marcel Vela, pe rețelele sociale, unde a pus și o fotografie cu leul folosit în clipul manelistului în timp ce e preluat pentru a fi mutat la zoo.

Politiștii au găsit leul care ar fi fost folosit în videoclipul manelistului Dani Mocanu. Animalul a fost dus la Grădina Zoologică din Târgoviște, unde specialiștii vor stabili dacă este sau nu vorba de animalul căutat  și îi vor acorda primele îngrijiri medicale, având în vedere că acesta era vizibil rănit, arată G4mdia.

Leul a fost găsit într-o menajerie care aparține, culmea, unui executor judecătoresc. La prima vedere oamenii legii au observat că animalul prezintă exact aceleași leziuni vizibile la cel din videoclipul lui Dani Mocanu de la piesa „Stop România!” care a ajuns în trending-ul național pe YouTube, la numai câteva zile de la lansare.

Potrivit sursei citate, bărbatul în menajeria căruia a fost găsit leul are în total nouă astfel de animale. Acesta susține însă că nu ar fi pus animalul la dispoziția lui Dani Mocanu, însă oamenii legii au fotografii care atestă că acesta se cunoaște foarte bine cu celebrul manelist.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu

Amintim că miercuri au avut loc mai multe percheziții în dosarul penal deschis pentru rele tratamente împotriva animalelor după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit.

Perchezițiile au avut loc acasă la cântăreț, la studioul unde s-a filmat videoclipul și la un apropiat al lui Mocanu. Intervenția oamenilor legii a avut loc după ce polițiștii s-au sesizat din oficiu pe 22 noiembrie.

Sursa foto. Facebook, YouTube

Informații noi din scandalul divorțului lui Pepe. Iată ce a făcut Raluca în fața instanței!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre