Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a mărit familia „Las Fierbinți”. A curs șampania, dar și lacrimile de fericire

S-a mărit familia „Las Fierbinți”. A curs șampania, dar și lacrimile de fericire
Bucurie imensă în familia „Las fierbinți”. A venit pe lume bebelușul mult așteptat, dar deocamdată nu s-a dezvăluit dacă este fetiță sau băiețel. S-a lăsat însă cu lacrimi de fericire.

Începând cu 18 septembrie 2024, Anca Dumitra, actrița din „Las fierbinți” este mămică cu acte în regula. Au curs lacrimi de fericire și familia din serial, precum și fanii așteaptă să afle dacă bebelușul mult dorit este fetiță sau băiat.

Mămica nu a dezvăluit până acum sexul bebelușului

Anca Dumitra a dezvăluit că este însărcinată cu câteva luni în urmă, dar și atunci a păstrat misterul privind sexul copilului.

Vedeta din „Las fierbinți” și soțul său, Manfred Spendier și-au strâns pentru prima bebelușul în brațe, dar deocamdată nu au postat nici o fotografie cu moștenitorul pe rețelele de socializare. Cei doi s-au căsătorit în aprilie anul trecut, după o frumoasă poveste de iubire.

„Nu am nici o problemă, nici o treabă, nici o greață”

Anca Dumitra a născut!

Anca s-a numărat printre gravidele fericite, care nu s-au luptat cu simptomele mai puțin plăcute ale sarcinii. Ea a dezvăluit că „nu am avut nici o problemă, nici o treabă, nici o greață trimestrul doi”. Singura perioadă puțin mai dificilă a fost primul trimestru, dar totul este foarte bine, „am energie, am poftă de mâncare”.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani prima dată în serial”

Anca ți-a dorit să țină ascuns secretul sarcinii și să-i spună soțului că va deveni tătic de ziua lui de naștere. Dar bucuria a fost atât de mare, că n-a reușit și i-a mărturisit că vor fi binecuvântați cu un copil.

În podcast-ul lui Mihai Morar, Anca a povestit și cum și-a cunoscut bărbatul vieții. „Manfred m-a văzut acum 10 ani prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română. Deși era deja de vreo șapte ani în țară.

„She is the perfect girl”

Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți.

Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un momenrt dat a zis: She is the perfect girl (este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri