Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Mărgineanu povestește unde și-a investit banii din cântări și Las Fierbinți. Spune că orice român poate să o facă

Mihai Mărgineanu povestește unde și-a investit banii din cântări și Las Fierbinți. Spune că orice român poate să o facă
Mihai Mărgineanu a anunțat că și-a îndeplinit un vis mare și a spus unde și-a investit banii din cântări. Actorul din Las Fierbinți e de părere că orice român poate să facă acest pas, cu condiția să se „agite un pic”.

Mihai Mărgineanu, cântăreț și actor în serialul Las Fierbinți, și-a îndeplinit un mare vis, la vârsta de 54 de ani. Acesta a povestit în detaliu cum a reușit, dar și cât de mândru este de realizarea sa. Actorul este tată a doi copii, Alexandra și Tudor, pe care îi are cu soția sa, Andreea, cu care este căsătorit din 2008. 

Ardiles din Las Fierbinți s-a hotărât deja ce vrea să facă la bătrânețe, atunci când va veni momentul să se pensioneze. Ba chiar a făcut pași mari în această direcție și s-a asigurat că are totul pregătit pentru marele moment: și-a luat casă în Spania, în Costa del Sol, o destinație turistică superbă. Acolo a decis să investească banii strânși din cântări și din serialul Las Fierbinți.

Nu vrea să îmbătrânească în țară 

Mihai Mărgineanu a dezvăluit că nu vrea să îmbătrânească în țară, ci într-un loc la munte sau la mare: „Depinde unde vrei să îmbătrânești. Tu vrei să îmbătrânești la Pitești, acolo? Sau poți să îmbătrânești la munte sau la mare. Unde găsești munte și mare? Cauți și găsești. 

Mihai Mărgineanu este căsătorit cu Andreea din 2008, iar împreună au doi copii

Eu aș vrea să îmbătrânesc la munte, la mare. Este o perioadă în care muncesc și îmi pot permite să strâng, să fac lucruri. Peste ceva timp nu o să mai muncesc. De ce? Pentru că nu o să mai vreau, nu o să mai am chef sau nu o să mai pot”, a mărturisit actorul. 

Mihai Mărgineanu a făcut credit în Spania 

Actorul spune că nu este greu să îți iei casă în Spania, doar că trebuie să te „agiți un pic”. Acesta a explicat că și-a achiziționat casa din Costa del Sol printr-un credit pe care l-a accesat la o bancă spaniolă: „Acolo e credit! Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic. Mi-am făcut credit la banca spaniolă cu actele din România, de la ANAF, cu traduceri, a durat șase luni toată șmecheria. 

Mihai Mărgineanu și-a luat casă în Costa del Sol, o destinație populară din Spania
Sursa foto: Idiliq Hotels

Mă chinui să pot să îmi asigur viitorul ăla, poate că Dumnezeu o să râdă când îi spun planurile mele de viitor, dar eu măcar încerc să fac ceva. Și asta e ideea, să stau mai mult acolo. Pentru că e cald, e marea … clima se schimbă”, a mai declarat el.

Îi plac vinurile de Spania 

Mihai Mărgineanu a recunoscut că unul dintre motivele care l-au făcut să aleagă Spania a fost reprezentat de vinurile bune, care îi plac mult. Fiind pretențios, alege mereu sortimente scumpe, a mai declarat. Preferă vinurile de Spania pentru că cele de România, deși a recunoscut că sunt bune, sunt totuși prea tari pentru gustul său. 

Actorul a recunoscut că dacă ideea de a se muta în Spania nu îi va mai surâde atunci când va veni momentul, va vinde casa și se va muta în altă parte: „Asta a fost ideea. Poate că nu o să îmi mai placă peste 10 ani, pot să o vând și să plec în altă parte”. Conform surselor, proprietatea ar fi costat în jur de 260.000 de euro, însă pentru o parte din sumă Mihai Mărgineanu a accesat creditul spaniol. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre