Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a mărit familia lui George Clooney. Cadou surpriză pentru frumoasa Amal

S-a mărit familia lui George Clooney. Cadou surpriză pentru frumoasa Amal
George Clooney și soția sa Amal sunt fericiți stăpâni ai unui superb pui de St Bernard, pe nume Nelson. Sursele spun că a fost un cadou surpriză din partea actorului pentru soția sa, cu ocazia celei de-a 46-a aniversări.

S-a mărit familia lui George Clooney. A fost un cadou surpriză pentru frumoasa sa soție Amal. George Clooney și soția sa Amal sunt fericiți stăpâni ai unui superb pui de St Bernard, pe nume Nelson.

George Clooney și Amal au ieșit cu cățelușul la plimbare pe străzile pitorești ale satului Cotignac din sudul Franței. Amal, extrem de fericită, s-a chinuit să îl ridice, apoi a avut nevoie de ambele brațe pentru a-l legăna. Animalul a fost primit cadou cu ocazia aniversării celor 46 de ani.

Distracție cu cățelul

Și ar trebui să se bucure de acest lucru cât mai poate, pentru că cei din rasa St. Bernard acumulează kilograme multe de-a lungul vieții. Îmbrăcată cu o rochiță scurtă, o vestă din piele de căprioară și cizme negre, Amal s-a distrat în timp ce cățelul țopăia pe străzile medievale. Avocata și soțul său George Clooney, îmbrăcat în blugi și o cămașă polo bleumarin, au vizitat o galerie de artă și au fost însoțiți de prieteni pentru a lua prânzul pe terasa restaurantului gourmet Picotte.

George Clooney s-a mutat pe Coasta de Azur?

Există speculații conform cărora soții Clooney s-au mutat definitiv pe Coasta de Azur și nu mai petrec timp la conacul lor de 10 milioane de lire sterline de pe malul Tamisei din Sonning, Berkshire. Cuplul, împreună cu gemenii lor Ella și Alexander, în vârstă de șase ani, se spune că locuiesc de câteva luni la Domaine du Canadel din secolul al XVIII-lea.

George Clooney, distracție cu soția și câțelul familiei

Aceștia nu au mai fost văzuți la proprietatea de gradul II din Marea Britanie (pe care au cumpărat-o în 2014 și au cheltuit milioane de euro pentru renovare) de doi ani, potrivit localnicilor. Proprietatea lor idilică din Franța include o podgorie de 25 de acri, o piscină, un teren de tenis, un teren de bocce, o livadă de măslini și un lac ornamental.

Se află la doar 25 de minute de mers cu mașina de Chateau Miraval, podgoria pe care prietenul apropiat al lui George și colegul său, actorul Brad Pitt, a cumpărat-o împreună cu Angelina Jolie când erau căsătoriți.

Actorul și-a botezat alt câine după numele mătușii, cântăreața Rosemary Clooney

Nelson nu este primul Saint Bernard pe care familia îl deține. În urmă cu patru ani, George a adus un cățeluș, Rosie, numit după răposata sa mătușă, actrița și cântăreața Rosemary Clooney. De asemenea, este cunoscut pentru salvarea de animale, care ajung să călătorească în lume cu el. Anterior, el a deținut un cocker spaniel botezat Einstein, care a murit în 2017.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre