Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a potolit Madonna! Doar la rochia excentrică n-a renunțat la 65 de ani

S-a potolit Madonna! Doar la rochia excentrică n-a renunțat la 65 de ani
Madonna a decis să el arate fanilor ei cum a celebrat Crăciunul, în sânul familiei. A fost alături de cei șase copii ai săi, dar și de un fotograf profesionist.  

În a doua zi de Crăciun toată lumea a admirat-o pe Madonna. După nebuniile din concertele recentului ei turneu, diva pare că s-a potolit. Însă la rochia excentrică, sexy nu a renunțat, chiar dacă are 65 de ani de acum. Dar în occident, starurile nu au vârstă dacă știu să facă show.

Madonna s-a îmbrăcat într-un furou pentru masa de Crăciun de acasă (Sursa foto: Instagram)

Cântăreața și compozitoarea a postat  pe Instagram imagini festive cu ea și familia ei bucurându-se de Crăciun. I-au fost alături Lourdes, 27 de ani, Rocco, 23 de ani, David, 18 ani, Mercy, 17 ani și gemenele Estere și Stella, ambele de 11 ani. Regina muzicii pop și-a subtitrat postarea: „Moș Crăciun……….”, împărtășind fotografii cu ea și copiii ei în dimineața de Crăciun.

Madonna n-a renunțat la rochia sexy

Într-o imagine, Madonna apare într-o ținută „de casă”, cu un tricou grafic și pantaloni cargo largi cu text pe genunchi. Avea părul blond împletit în coadă și, la un moment dat poartă o căciulă maro, de blană.

Ce Crăciun, la Madonna acasă a fost cină în familie cu dress-code: toată lumea a purtat negru (Sursa foto: Instagram)

„Material girl” a împărtășit, de asemenea, fotografii cu fiicele sale hrănind cu morcovi caii într-un grajd. Ea și-a arătat decorațiunile generoase, precum și pe ea și pe copiii ei la propria lor petrecere de Crăciun în familie. Pe copii i-a fotografiat individual, pentru a le arăta fanilor cât  de mari s-au făcut, dar și ținutele lor fanteziste pentru ocazia specială.

Madonna s-a fotografiat cu fiecare copil în parte (Sursa foto: Instagram)

Madonna a îmbrăcat un furou din mătase și dantelă, sexy, peste care a pus un  cardigan negru acoperit cu imprimeuri sub formă de urme de ruj roșu. Ea și-a lăsat părul blond platinat în valuri și a purtat un choker negru în jurul gâtului. A completat look-ul cu colanți din plasă, precum și cizme groase din piele.

Madonna a făcut turtă dulce pentru masa de Crăciun

Masa de Crăciun a Madonnei a fost acoperită cu catifea roșie, având pe ea lumânări și decoruri complicate. Într-o altă fotografie, Madonna a pozat alături de gemenele Estere și Stella, toate fiind îmbrăcate în ținute negre, pentru cina festivă. În mod similar, fiica ei cea mare, Lourdes Leon, a optat pentru un camisol negru asortat cu o fustă albastru regal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Vedeta pop a pozat și alături de cei doi fii ai săi. Și-a arătat bicepșii alături de fiul ei cel mai mic, David Banda. David și Mercy James au purtat ținute în tonuri de roșu. Madonna s-a fotografiat și cu fiul ei Rocco Ritchie în timp ce își ținea mâinile la tâmple și el aruncă un zâmbet timid către cameră.

Într-una din imagini, Madonna apare alături de fotograful adus pentru a surprinde familia de Crăciun (Sursa foto: Instagram)

Ea a împărtășit, de asemenea, o fotografie în timp ce stă sprijinită de spate pe un scaun, cu capul în jos, cu fotograful Steven Klein în spatele ei, într-o ipostază destul de apropiată. Ca parte a seriei de fotografii, Madonna a arătat, de asemenea, o farfurie plină cu figurine de turtă dulce cu glazură de zahăr, pe care ea și copiii ei le-au preparat și decorat, arată Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre