Simona Ionescu / Redactor Șef

Să vezi și să nu crezi. Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a devenit star de cinema

Să vezi și să nu crezi. Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a devenit star de cinema
Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, și-a dorit mereu publicitate și imagine bună, iar acest lucru i-a ieșit într-un mod inedit după ce, deja, nu a mai fost edil. Dar are o mare mulțumire: a ajuns pe Netflix.

Nicolae Robu joacă rolul de primar al Timișoarei în filmul „Odată pentru totdeauna”, în care Smiley are rolul pincipal. Filmul regizat de Iura Luncașu este o comedie dramatică, inspirată din momente din viața regizorului și a avut premiera pe 25 februarie, anul acesta și poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix. Din distribuție fac parte Andrei-Tiberiu Maria, Ada Galeș, Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol, Mihnea Luncașu.

În timp ce pe IMDB filmul are un punctaj de 5,5 din 10, filmul „Odată pentru totdeauna” spune povestea unui regizor de succes, Alex, care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze, și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile.

De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, însă descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice.

Nicolae Robu joacă rolul primarului în filmul de pe Netflix

Filmul este regizat de Iura Luncașu, unul dintre cei mai de succes regizori din România, care a realizat filme precum Minte-mă frumos, Faci sau Taci și Investitorii. Dar nu doar distribuția și regizorul sunt de notorietate. În film apare și fostul edil al Timișoarei,  la momentul filmărilor încă primar în exercițiu. Care a fost invitat să își joace propriul rol. Și a acceptat.

Nicolae Robu apare în două secvențe. Într-una, în Piața Unirii din Timișoara, se întâlnește cu personajul interpretat de Smiley și insistă ca să fie cel care decernează un premiu. A doua secvență. Momentul decernării premiului, filmată în Piața Sfântul Gheorghe. „Pur și simplu m-a invitat regizorul. Acesta mi-a spus că are o idee cu premierea și că își dorește ca eu să fac acest lucru. Eram primar încă în momentul filmării.

A zis că vrea să fie primarul. Prima dată nu am vrut, dar am acceptat”, a declarat Nicolae Robu pentru pressalert.ro. Fostul primar a explicat că experiența de actor „a fost o nimica toată pentru mine. E un rol mic. Am avut de spus câteva replici. Atât. Eram la terasă în Piața Unirii, am înregistrat de câteva ori, cred că de vreo trei ori, dialogul și asta a fost. M-am dus mai departe la terasă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre