Simona Ionescu / Redactor Șef

Salariul Andreei Esca, din nou luat în discuție. Florin Călinescu și Andi Moisescu fac dezvăluiri cu umor

Salariul Andreei Esca, din nou luat în discuție. Florin Călinescu și Andi Moisescu fac dezvăluiri cu umor
Despre salariul Andreei Esca s-a tot vorbit în ultimii ani, dar nimeni nu  a reușit să afle care este suma încasată de vedetă.

Când vine vorba de Andreea Esca, admiratorii sunt din ce în ce mai curioși să afle detalii despre viața personală. Dar și despre cât încasează lunar vedeta ProTV.

Salariul Andreei Esca, din nou luat în discuție. Florin Călinescu și Andi Moisescu fac dezvăluiri cu umor

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andi Moisescu și Florin Călinescu au discutat cu umor despre salariile vedetelor din trustul ProTV. La testul prieteniei, o rubrică simpatică a emisiunii, cei doi au trebuit să le demonstreze fanilor cât de bine se cunosc unul pe celălalt. În momentul în care au fost întrebați câți bani le intră în buzunar, Călinescu a spus că salariile sunt confidențiale.

„Per zi de muncă, per minut?”

În stilu-i caracteristic, Florin Călinescu a continuat cu glumele și când s-a dorit să se afle și care este salariul Andreei Esca.  „Stai puțin să ne înțelegem: per zi de muncă, per minut?”, a spus acesta.

Andi Moisescu a replicat: „Dar gândește-te că ea muncește în fiecare zi, noi muncim cât?”.

Iar calculul rapid a lui Călinescu a fost oarecum încărcat de semnificații: „30 de zile pe an maxim”. Adică primează calitatea în fața cantității sau invers, pentru unii.

Care este adevărul despre salariul Andreei Esca

Chiar dacă adevărul nu-l cunoaște nimeni, s-a creat un adevărat mit pe tema salariului Andreei Esca. Există și zvonuri cum că aceasta ar lua pe lună aproape 5000 de euro, însă niciodată vedeta nu a recunoscut ce sumă îi intră în buzunar în urma prestației. Chiar și așa, sursele spun că aceasta ar obține lunar o sumă impresionantă. Ba chiar s-a vorbit la un moment dat că ar fi vorba de cel mai mare salariu pe care îl plătește o televiziune.

„Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am”

Referitor la acest subiect, cu ceva timp în urmă, vedeta postului a făcut o declarație ambiguă. „Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am. Și bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine”, a afirmat Andreea Esca.

Sursă foto: cancan

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre