Simona Ionescu / Redactor Șef

Salman Khan, aniversare cu mari probleme. Situația a scăpat de sub control, Iulia Vântur a asistat la tot

Salman Khan, aniversare cu mari probleme. Situația a scăpat de sub control, Iulia Vântur a asistat la tot
27 decembrie a fost o zi cu totul specială pentru Salman Khan care a împlinit 57 de ani și a dat o petrecere fastuoasă, unde au participat cele mai mari nume de la Bollywood. Nelipsită a fost și Iulia Vântur.

Celebritatea de care se bucură Salman Khan în India e uriașă. Fanii îl adoră, iar de ziua sa de naștere s-au strâns în număr foarte mare în fața locuinței sale din Mumbai și au așteptat cu sufletul la gură ca starul să apară la balcon. La un moment dat aceștia au devenit mai agitați decât e normal, iar de aici la începerea unui scandal n-a mai fost decât un pas.

Oamenii legii au fost obligați să intervină și le-au ținut față fanilor disperați să-și vadă actorul preferat. „Mulțimea a scăpat de sub control în fața casei lui Salman Khan”, scria un utilizator al platformei Twitter. Totul a revenit la normal după ce Salman Khan a ieșit la balcon și a salut mulțimea venită să-i fie alături.

Invitații au purtat doar ținute de culoare neagră

Eveniment major în India, Salman Khan, simbolul cinematografiei de la Bollywood, a decis ca la petrecerea sa toată lumea să fie îmbrăcată în negru. Când Iulia Vântur a apărut la petrecere, a atras toate privirile. Fosta prezentatoare a optat pentru o rochie neagră strălucitoare în care a arătat perfect. De altfel, ea i-a fost alături lui Salman Khan atunci când a tăiat tortul. Vedeta n-a ratat momentul și i-a făcut fotografii iubitului său.

Salman Khan și-a sărutat fosta iubită

E greu de spus dacă celebrul actor a avut ochi sau nu pentru Iulia Vântur, dar gestul pe care l-a făcut pentru o fostă iubită, a pus-o pe româncă într-o situație greu de explicat în cuvinte. Asta pentru că actorul a îmbrățișat-o pe aceasta și a sărutat-o pe frunte, chiar în fața Iuliei vântur.

„Pe lista invitaților s-au mai aflat Pulkit Samrat și iubita Kriti Kharbanda, actorul veteran Suniel Shetty, fosta iubită a lui Salman Khan, Sangeeta Bijlani. Actrița Iulia Vantur, despre care se zvonește că este împreună cu Salman de mai mulți ani, a fost văzută într-o rochie neagră strălucitoare”, a scris publicația HindustaniTimes.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre