Simona Ionescu / Redactor Șef

Salman Khan, un pictor extraordinar care suferă de „boala sinuciderii”

Salman Khan, un pictor extraordinar care suferă de „boala sinuciderii”
Sunt multe lucruri necunoscute despre iubitul Iuliei Vântur, Salman Khan și puțini cunoscut faptul că este un pictor extrem de talentat. De altfel, unul dintre tablourile sale se află în casa lui Aamir Khan, actor, cineast și o mare personalitate a televiziunii indiane, care lucrează la filmele hindi, cunoscut ca „Domnul perfecționist”.

Salman Khan nu e doar un pictor talentat, ci un scriitor bun. Dovadă că din talentul său s-au născut filmele „Veer” și „Chandramukhi”.

Ar fi putut fi un înotător profesionist 

Salman Khan și-a făcut debutul în actorie cu un rol secundar în filmul „Biwi Ho To Aisi” în 1988. Pasionat de sport din copilărie, sunt puțini cei care știu că acesta a fost și a rămas un înotător extraordinar încă de când era mic. Ar fi putut fi un înotător profesionist dacă ar fi mers mai departe cu această carieră.

Pictor minunat, care reușește să facă lucruri senzaționale, l-a impresionat și pe celebrul om de televiziune din India, Aamir Khan, cunoscut ca „Domnul perfectionist”. Motiv pentru care în casa acestuia se află una dintre operele vedetei.

Suferă de nevralgia trigeminală

Salman suferă de „boala sinuciderii”

Salman Khan suferă de o afecțiune a nervului facial, nevralgia trigeminală, care este numită „boala sinuciderii”. Afecțiunea a primit această denumire datorită durerile cumplite pe care suferinzii le au. Deși e gurmand, Salman urmează un regim strict de fitness, care include o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate.

Și este considerat un symbol al fitness-ului de la Bollywood. Dar adoră mâncarea chinezească, iar locul său preferat este China Garden, Mumbai. De altfel, Salman și-a extins influența prin bradul „Being Human” și prin compania soră, „Being Strong”, specializată în echipamente de fitness. În plus, este cunoscut și pentru eforturile sale filantropice și participă active la diverse initiative caritabile.

Sultanul box office-ului

Filmele lui Salman Khan au în mod constant rezultate excepționale la box office, ceea ce i-a adus titlul de „Sultanul box office-ului”. Filmele sale doboară adesea recorduri și obțin un succes extraordinar atât în ceea ce privește aprecierea criticilor, cât și în ceea ce privește vânzările.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre