Simona Ionescu / Redactor Șef

Sandra Izbașa a spus “Da!” Cine sunt cei care le vor fi nași. E vorba tot de un cuplu celebru

Sandra Izbașa a spus “Da!” Cine sunt cei care le vor fi nași. E vorba tot de un cuplu celebru
La cei 30 de ani ai sai, Sandra Izbașa este dublă medialiata cu aur la Jocurile Olimpice din 2008 și 2012, dar se poate lăuda și cu o frumusețe ieșită din comun, cu care și-a cucerit recent alesul inimii, care a și făcut pasul cel mare în ziua de Crăciun.

Gimnasta în vârstă de 30 de ani a devenit o prezență obișnuită a evenimentelor mondene, iar frumusețea ei i-a cucerit pe mulți. Printre cei care au fost atrași de farmecele blondinei s-au numărat și Petrișor Ruge, dar și Andrei Bitang, fiul cunoscutei antrenoare Mariana Bitang. 

În septembrie însă, Sandra Izbașa și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale că se iubește cu nimeni altul decât Răzvan Bănică, nepotul celebrului cântăreț Ștefan Bănică Jr. Se pare că dragostea este mare și tânărul în vârstă de 28 de ani, Răzvan Bănică, a fost cucerit definitiv de farmecele gimnastei, căci acesta a făcut gestul cel mare chiar în ziua de Crăciun, după cum a anunțat chiar Sandra pe rețelele sociale: “DA !” Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit !  @razvanbanica1 25.12.2020  #isaidyes”, a scris Sandra Izbașa pe Instagram. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SANDRA IZBAȘA (@sandra_izbasa)

Viitoarea nașă a cuplului, entuziasmată de nuntă 

Anunțul nu a rămas fără urmări, astfel că la postarea blondei a avut loc o adevărată paradă de celebrități care au ținut să felicite viitorii miri. Printre ele, Larisa Iordache, Cătălina Ponor, Corina Caragea, dar și Adelina Pestrițu și cântăreața Raluca, toți și-au exprimat bucuria urându-le celor doi felicitări și viață lungă împreună. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Printre cei care nu și-au mai încăput în piele de bucurie a fost și Ana Baniciu, cu care gimnasta are o prietenie strânsă și care se pare că abia așteaptă să fie nașă: “Supeeeerbi!!! Pregătită să fiu prima dată nașă! Vă iubesc!”, a scris Ana Baniciu la anunțul Sandrei. Se știe că Ana Baniciu a început de curând o relație de iubire cu Edy Kovacs, un om de afaceri de succes, astfel că nu putem decât să speculăm dacă cei doi vor fi nașii noului cuplu, ceea ce ar insemnna că și pentru Ana Baniciu ar putea să bată clopote de nuntă. 

Exclusiv. Știm cum va petrece Adelina Pestrițu Revelionul, și mai ales cum

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre