Simona Ionescu / Redactor Șef

Sarah Jessica Parker, despre meseria de mamă. „Îi enervez…”

Sarah Jessica Parker, despre meseria de mamă. „Îi enervez…”
Multă vreme, doamnele care o priveau pe Carrie Bradshaw din „Sex And The City”, Alias Sarah Jessica Parker, o invidiau pentru trupul său tras prin inel. Artista a vorbit cum se simte în rolul cel mai important al vieții, acela de mamă.

Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă, Sarah Jessica Parker a mărturisit că urăște să fie slabă și că îi este greu să se îngrașe. Vedeta spune și ce înseamnă să fii mamă.

„Mulți oameni au un fel de cruce de purtat”

Chiar dacă alții o invidiază, actrița a mărturisit că nu-i place deloc să fie slabă și că își dorește să mai pună pe ea câteva kilograme, însă nu poate. „Mulți oameni au un fel de cruce de purtat. Mie nu-mi place să fiu slabă. Și dacă i-ați cunoscut pe frații mei, este aceeași alcătuire genetică.

Nu mă gândesc în mod deosebit sau nu sărbătoresc faptul că sunt slabă. Aș prefera să am greutate, dar acesta este modul în care funcționează corpul meu”, a spus vedeta.  Sarah Jessica Parker s-a căsătorit cu starul din Ferris Bueller’s Day Off în 1997, după ce dragostea lor pentru teatru i-a adus împreună și au trei copii: James Wilke și gemenele Marha și Tabitha, 14 ani.

„Sunt momente în care spun lucruri greșite, fac lucruri greșite”

Sarah Jessica Parker și soțul său. Sursă foto: Daily mail

Vorbind despre copiii ei, Jessica Parker a spus că sunt „în mare parte sunt foarte drăguți”.  Dar „sunt momente în care fac lucruri greșite, spun lucruri greșite, îi enervez, sunt mama lor. Și pur și simplu nu cred că tatăl lor are aceeași oportunitate de a-i enerva. Le spăl rufele, le spun asta, mă asigur că le amintesc despre asta. Sunt, știi tu, le încarc telefonul. Nu pot ieși din casă. Fă asta, fă aia”.

Sarah adoră cotletele de porc și miel

Ambii actori sunt bucătari pasionați, iar Parker a dezvăluit că îi plac cotletele de porc sau de miel. „Uneori este o corvoadă să gătești. Uneori te întrebi: „Doamne, ce vrea toată lumea la cină? Vreau să spun, este întrebarea pe care o punem mereu, dar pe de altă parte, creezi un timp mai lung împreună. Copiilor le place. Ei știu că sunt norocoși. Mereu spun: Nu pot să cred că gătiți pentru noi în fiecare seară”, a mărturisit actrița

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre