Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Corinei și al lui Reghecampf e un năzdravan. Imaginile momentului, dezvăluite de mama

Fiul Corinei și al lui Reghecampf e un năzdravan. Imaginile momentului, dezvăluite de mama
Duminică a fost o zi foarte importantă pentru Laurențiu Reghecampf. Una din cele mai importante din noua lui viață de familie, putem spune. Are legătură cu primul lui fiu cu Corina Caciuc.

E zi mare pentru Laurențiu Reghecampf, iar partenera sa se viață arată lumii ce mare a crescut primul ei copl cu antrenorul, dar și cât de năzdrăvan este. Liam Reghecampf a împlinit doi anișori, iar familia a ales un loc în natură pentru petrecerea aniversară. Puștiul e deja mare. Știe ce vrea și mai ales, e neobosit în a face năzdrăvănii.

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc a împlinit 2 ani (Instagram)

Emoționată de importantul moment din viața familiei ei, Corina Caciuc a distribuit un reel cu imagini din viața primului ei copil. Liam, care a împlinit acum doi ani, este leit tatăl său, iar la capitolul năzdrăvănii, nu îl întrece nimeni. Adoră să mute mâncarea câinelui cu paleta de bucătărie,  face „currățenie” în capsulele de cafea și câte și mai câte, după cum se poate vedea în reel-ul distribuit de tânăra și frumoasa sa mămică.

Fiul Corinei și al lui Reghecampf e un mare  năzdravan

Liam este frate mai mare deja, chiar dacă are numai doi anișori. Așa cum a dezvăluit Laurențiu Reghecampf, acesta îl iubește foarte mult pe fratele său mai mic, Landon. Toți copiii antrenorului  au prenume care încep cu litera L, iar băieții cu actuala sa parteneră de viață nu fac excepție.

Recent, antrenorul a distribuit o imagine de familie cu cei doi băieți micuți, arătându-le fanilor săi cât de mult îl iubește Liam pe fratele său mai mic, Landon. „Iubire de frați”, a notat Reghecampf alături de imaginea alb-negru în care își ține la piept ambii mezini.

Laurențiu Reghecampf este emoționat de cei doi băieți mici ai săi. Liam își iubește nespus fratele mai mic (Instagram)

Prima fotografie a noului copil al lui Laurențiu Reghecampf a fost publicată de fericita mămică, Corina Caciuc, la finele lunii martie, chiar din maternitate. „Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris fericita mămică.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc momente superbe împreună. Ei au acum doi băieți, pe Liam, de doi ani, și pe Landon, în vârstă de aproape două luni. Amândoi așteaptă cu nerăbdare finalizarea divorțului antrenorului, pentru a se putea căsători și a deveni o familie „cu acte în regulă”. Laurențiu Reghecampf mai are doi fii, Luca, cu prima sa soție, care este major, și Laurențiu junior, cu Anamaria Prodan. Antrenorul a mai avut și o fiică, în prima sa căsnicie, însă aceasta a murit de mică.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre