Simona Ionescu / Redactor Șef

Sărbători triste pentru Vulpița. Tânăra trăiește o nouă dramă

Sărbători triste pentru Vulpița. Tânăra trăiește o nouă dramă
Vulpița va avea parte de cele mai triste sărbători și nu se aștepta la așa ceva niciodată. Tânăra suferă enorm și își înnoadă lacrimile.

Dacă până nu demult, Vulpița se lăuda pe rețelele de socializare cu noul iubit, s-a rupt și de data asta lanțul de iubire. Sărbătorile vor fi cele mai triste pentru tânăra mămică.

Vulpița e din nou singură și asta chiar în prag de sărbători. Când toată lumea o știa fericită alături de noul său iubit, Cătălin, iată că lucrurile s-au schimbat din nou pentru Vulpița.

Fostul iubit al Vulpiței, Cătălin, și-a găsit o nouă parteneră

Nimeni nu știe până acum de ce s-au despărțit cei doi, dar un lucru e sigur: Cătălin a postat mai multe fotografii pe Tik Tok alături de o altă femeie din viața lui, o blondă, iar toată lumea a înțeles că e vorba de noua sa iubită. E clar pentru toată lumea că lacrimile nu i se mai opresc Vulpiței, cu atât mai mult cu cât ea locuia în casa fostului iubit, iar acum a rămas pe dinafară.

„Mai bine singură decât așa”

Pe contul de socializare, Vulpița a postat o imagine cu ea, în care apare foarte tristă și un mesaj pe poză: „Mai bine singură decât așa”. Dovadă clară că cei doi nu mai sunt împreună e faptul că pe conturile lor de socializare au șters imaginile pe care le aveau împreună. Să fie greșit Vulpița și față de Cătălin? Deocamdată la această întrebare nu s-a găsit un răspuns, însă se cunoaște faptul că bărbatul a ajutat-o în cele mai grele momente, atunci când a rămas singură în spital cu cel de-al treilea copil, venit pe lume.

Vulpița e din nou singură și nefericită

Cătălin a fost atunci cel care a sprijinit-o, a luat-o la el acasă, iar din imaginile pe care cei doi le afișau, reieșea faptul că Vulpiței îi era bine alături de acesta. Chiar dacă trăia modest, liniștea i se citea atunci pe față. În ceea ce îi privește pe cei trei copii ai fostei soții a lui Viorel Stegaru, aceștia au rămas cu tatăl și mama acestuia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre