Simona Ionescu / Redactor Șef

Saveta Bogdan și-a făcut testamentul. Iată ce a învățat-o notarul

Saveta Bogdan și-a făcut testamentul. Iată ce a învățat-o notarul
La 76 de ani, celebra artistă de folclor Saveta Bogdan s-a gândit că trebuie să-și facă testamentul. Cine o va moșteni.

Chiar dacă e mai bine ca niciodată, Saveta Bogdan a vrut să-și facă testamentul. I-a uimit pe toți cu povestea sa.

Saveta Bogdan și-a făcut testamentul. Iată ce a învățat-o notarul

Nu se aștepta nimeni ca Saveta Bogdan să-și facă testamentul și nici să opteze pentru asemenea clauze. Dar cântăreața vrea ca persoana vare va moșteni averea ei, să o merite cu adevărat. Așa că a pus câteva clauze.

După cum s-ar fi așteptat toată lumea, întreaga avere a artistei îi va rămâne fiicei sale, care va trebui însă să respecte câteva reguli ale mamei sale. Abia întoarsă din SUA unde a stat la fiica sa, solista spune că nu mai vrea să se mute acolo, așa cum anunțase cu ceva timp în urmă.

„Acum eu sunt coproprietar, sunt chiriașă acum la ea și așa am vrut eu să fie”

Artista spun că acum este chiriașă la propria fiică pentru că așa și-a dorit. De asemenea, în testament e specificat ca artista să locuiască în casă până la sfârșitul vieții.

„Fata mea a venit din America, pentru o săptămână, cam zece zile. Eu, de fapt, am chemat-o anul trecut, de când am fost la ea, că anul trecut am stat la ea trei luni și am rugat-o să vină în țară, ca să pot să îi fac actele pe casă și pe ce am eu, mă rog, ce am avut la bancă.

Ce am.. să îi fac și eu si am făcut actele, am făcut-o proprietar, acum eu sunt coproprietar, sunt chiriașă acum la ea și așa am vrut eu să fie. Cât trăiesc eu, stau în casa mea, după ce nu o să mai fiu eu, este casa ei, dar cât trăiesc eu… am pus clauze, numai cu clauze.

Am pus clauze pentru că am zis că așa este mai bine, așa m-a învățat lumea, așa m-a învățat și notărița, am pus clauze. Am vrut să fie pusă pe numele ei, așa, pentru liniștea mea. A fost emoționată, pentru că nu se aștepta ca eu să îi fac actele. M-a luat în brațe, m-a pupat, a plâns.”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre