Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal. Bordea nu s-a prins că-l înșeala soția, dar îl face terci pe Edward Sanda, că n-a făcut pe eroul în fața Cleopatrei Stratan

Scandal. Bordea nu s-a prins că-l înșeala soția, dar îl face terci pe Edward Sanda, că n-a făcut pe eroul în fața Cleopatrei Stratan
S-a lăsat cu scandal după ce Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost eliminați de la „America Express”. Cătălin Bordea, care n-a fost un bărbat prea vigilent dacă nașul i-a suflat nevasta de sub nas, l-a luat în derâdere pe Edward pentru un episod periculos din călătoria în America.

Invitați în podcast-ul Alexiei Eram, care a concurat cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan în „America Express”, Bordea și Cortea l-au acuzat pe cântăreț de lașitate în incidentul cu pistoale din Columbia.

„Când am văzut faza la tv, mi-a sărit popcornul din gură”

Recunoscând că „vorbesc frustările din mine”, Bordea a criticat sarcastic comportamentul lui Edward Sanda, privind momentul legat de confruntarea cu motocicliștii care i-au amenințat cu pistoale în Columbia. Comediantul a vorbit despre lașitatea lui Sanda, amintind și faptul că atunci „când am văzut faza la tv, mi-a sărit popcornul din gură”.

Bordea și Cortea l-au luat în râs pe Edward Sanda

Bordea chiar s-a întrebat cum mai poate da Edward ochii cu socrul, Pavel Stratan, în condițiile în care el mergea la concerte cu artistul moldovean cu teamă.

„Mi-era frică să nu sară de pe scenă (Pavel Stratan), că era body builder. Nu vedeai body builder pe vremea aia, și nici femei cu silicoane”, a comentat Cătălin Bordea.

Prietenul Nelu Cortea i-a ținut isonul. Nici el nu a fost mai îngăduitor cu Edward Sanda și l-a acuzat că a lăsat-o pe soția lui, Cleopatra Stratan să caute singură indiciile la coridă: „S-a dus fata aia în coridă și, la un moment dat, nici nu vedea bine săraca cu ochelarii ăia pe nas”.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu se lasă influențați de cuvintele dure ale vedetelor. Sursă foto: instagram

Cum s-a apărat Edward Sanda

Când a auzit ce spun vedetele despre el, soțul Cleopatra Stratan s-a înfuriat îngrozitor și le-a tăiat-o scurt: „Pe unii dintre voi nu-i știe nimeni!”. Artistul susține că niciodată nu a vorbit de rău pe cineva din concurs, dar „dacă voi ați ales să o faceți, pot să spun doar că sunteți prost crescuți”.

Și le-a explicat, în final, că în viață „ce dai, se cam întoarce”.

În ceea ce o privește pe Cleopatra Stratan, pusă și ea la zid pentru s-a măritat cu „un pămpălău”, fiica lui Pavel Stratan le-a explicat tuturor că nu o interesează gura lumii. Pentru că „o să-l iubesc toată viața așa cum e. Poate că și eu am simțit că nu mai pot, că voi claca, nu doar el. A fost greu, am avut momente când am simțit că-mi vărs mațele din mine”, a spus tânăra soție în emisiunea lui Dan Capatos.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre