Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal ca la grădiniță pe Youtube între George Buhnici și un tip care a lucrat la site-ul lui. Plouă cu acuzații

Scandal ca la grădiniță pe Youtube între George Buhnici și un tip care a lucrat la site-ul lui. Plouă cu acuzații
Alexandru Ciobanu, content creator la o platformă deținută de George Buhnici a declanșat scandal pe youtube, după ce a dezvăluit motivele pentru care a renunțat la locul de muncă.

N-a durat mult de când Alexandru Ciobanu a făcut acel video și peste 100.000 de persoane au asistat la replicile dure dintre fostul angajat și fostul prezentator George Buhnici. Toată povestea s-a declanșat după ce un internaut l-a întrebat pe tânăr cine i-a tras țeapă. La început, tânărul a vrut să păstreze totul pentru el, dar a intervenit și George Buhnici.

Un om special și exact pentru ce voiam eu să fac

Atunci, Ciobanu a spus tot ce a avut pe suflet, precizând că motivele principale au fost banii, dar și faptul că nu i s-a dat voie să spună ce părere are în mai multe privințe. „M-am înscris în echipa lui George. Mi se pare un om de succes, mi se pare un om de la care ai să înveți. Un om special și exact pentru ce voiam eu să fac. Îmi doream foarte mult să fiu ales pentru programul de mentorat”, a povestit acesta în vlog.

“E o încălcare a respectului față de foști colegi și mentori, oameni care ți-au întins o mână sau mai multe mâini când nici lor nu le era ușor”

George Buhnici a făcut o intervenție în stilu-i caracteric și l-a făcut pe fostul angajat cu ou și cu oțet. „Oricine vede acest clip ar trebui să știe că așa arată încălcarea unei promisiuni și a unor principii de bază în creație, indiferent că ești jurnalist sau vlogger.

E o încălcare a respectului față de foști colegi și mentori, oameni care ți-au întins o mână sau mai multe mâini când nici lor nu le era ușor. Nu așa se crește un canal cu câteva mii de subscriberi în câteva zile. Nu așa se fac primele tale zeci de mii de vizualizări. Meseria se fură, dar cu credibilitatea noastră ce ai?

“Îți scriu aici pentru ultima dată pentru că fac apel la rămășița aia de bun simț de acasă”

Nu ai niciun drept moral să vorbești despre noi așa. Nici de bine, nici de rău. Știi că nu ne spălăm niciodată rufele în public. Ce rost are să dai like și heart jignirilor la adresa noastră? De ce validezi minciuni? Spui că pleci de la comentariul meu?

De ce nu pleci de la primul comentariu pe care mi l-ai șters? De ce nu răspunzi acolo și mă provoci cu un video dedicat? Vrei can-can și să răspund eventual pe platforma mea ca să începem un fight? Eventual cu distrack să avem și soundtrack?

Mă crezi copil? Nu am făcut-o pentru oameni care mi-au făcut lucruri mai rele ca tine și nu voi începe cu tine. Nu îți voi face nici rău nici bine pe platformele mele. Îți scriu aici pentru ultima dată pentru că fac apel la rămășița aia de bun simț de acasă”, este o parte din comentariul fostului prezentator.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre