Mihai Morar, Crăciun în spital. Prezentatorul trece prin clipe grele – Exclusiv

Mihai Morar, Crăciun în spital. Prezentatorul trece prin clipe grele – Exclusiv
Pentru Mihai Morar nimic nu e mai important ca sărbătorile petrecute în familie. Din păcate, anul acesta Crăciunul nu a fost cum și l-a dorit.

Micuța lui Mihai Morar, simpatica Roua, a avut probleme de sănătate și a trebuit internată la Spitalul de Urgență pentru copii Marie Curie. Crăciunul a fost unul atipic pentru toată familia, dar cea mică nu a fost singură, pentru că mami, tati și surorile au fost alături de ea. Prezentatorul a postat o fotografie din spital, dar nu a dat detalii privind boala de care suferă fetița.

„Ajunul Crăciunului, la telefon, tifonul pansamentelor absoarbe mai multă Lumină decât fațadele zgârie-norilor de sticlă”

Anul ăsta nu am putut face Crăciunul acasă, dar am făcut din Crăciun… acasă. Prin ferestruica unui salon de spital intră, uneori, mai multă Lumină decât prin vitraliile unora dintre catedrale.

Sau, cum îmi spunea Părintele Necula în Ajunul Crăciunului, la telefon, tifonul pansamentelor absoarbe mai multă Lumină decât fațadele zgârie-norilor de sticlă. Crăciun cu Pace și Bine, au fost cuvintele prezentatorului pe contul de socializare.

„Nu sunt genul de părinte care să fie foarte fricos, aoleo ce i se întâmplă copilului meu!”

În primăvara acestui an, Mihai Morar a mărturisit într-un interviu că își adoră fetele, dar cel mai solicitat e de micuța Roua, care face cu tati, toate nebuniile. ”Ar fi și culmea să nu fie ea cea care primește cea mai multă atenție, pentru că ea e cea mai mică. Nu e solicitare, e terapia prin joc cu copiii și bucuria. Pentru mine e o șansă mare ca, la o diferență de aproape 10 ani și ceva, să am un copil și să reiau copilăria mea și a fetelor mele, prin Roua.

În principiu toate chestiile periculoase pe care nu le poate face cu mama sau cu surorile mai mari, pentru că na, unde mamele văd un pericol, pentru tată nu este decât o oportunitate. Toate nebuniile! Nu sunt genul de părinte care să fie foarte fricos, aoleo ce i se întâmplă copilului meu! Oricum, oricât de atent ai fi, în clipa în care nu mai ești atent, atunci o să i se întâmple. Toți copiii cad!”, a afirmat prezentatorul.

Recomandarile noastre