Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal cu violență fizică la „Te cunosc de undeva”. O vedetă nu s-a mai controlat și a sărit la bătaie. Juriul a rămas fără cuvinte

Scandal cu violență fizică la „Te cunosc de undeva”. O vedetă nu s-a mai controlat și a sărit la bătaie. Juriul a rămas fără cuvinte
Ziua de 30 mai nu a fost deloc una bună pentru concurenții și juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”. A început un scandal cum rar mai vezi.

Disputa a început chiar în momentul în care jurații analizau momentele din semifinală, când CRBL și-a ieșit din minți. Totul a început după ce Valentin Sanfira i-ar fi arătat cântărețului un semn obscen, moment în care CRBL a uitat unde este și l-ar fi atacat pe solistul de muzică populară. Când producătorii au văzut așa ceva, au oprit filmările pentru semifinală. Potrivit Cancan, concurenții ar fi părăsit platoul în dimineața zilei de 31 mai, undeva în jurul orei 01.00.

CRBL a vrut să-l ia la bătaie pe Valentin Sanfira

Cum a reușit Valentin Sanfira să salveze o nuntă

Cu puțin timp în urmă, Valentin Sanfira a vorbit despre un moment greu din viața de artist. O situație greu de gestionat, dar pe care a reușit să o salveze și astfel mirele și mireasa să nu aibă cea mai tristă amintire de la nuntă.

„Ca să vezi despre ce vorbea Codruța! În momentul în care ești artist și îți iubești cu adevărat meseria nu mai contează prin ce treci tu în momentul ăla. S-a întâmplat să urcăm pe scenă cu febră, s-a întâmplat să urc pe scenă, iar înainte să am perfuzia în mână. Oamenii nu trebuie să știe lucrul ăsta. Tu trebuie să-i faci fericiți.

Valentin Sanfira, viață grea la „Te cunosc de undeva

„În timp ce jucau, unul dintre invitați a căzut, a făcut infarct, pur și simplu. A murit”

La una dintre nunți, la care am fost cu ani în urmă, chiar în Vâlcea, la mine, în Oltenia, o nuntă foarte mare, de vreo 500-600 de persoane, unul dintre invitați a căzut. La noi se joacă hore, sârbe, se distrează. La nunta asta, aveam două programe de cântat. În timp ce jucau, unul dintre invitați a căzut, a făcut infarct, pur și simplu. A murit. A trebuit să se oprească momentul, a venit ambulanța. Nunta se stricase, efectiv.

Valentin Sanfira și soția, Codruța, concurenți la „Te cunosc de undeva”

„Haideți să ne distrăm în continuare și să continuăm petrecerea. Asta pentru că mireasa plângea, nașa plângea, soacra plângea”

Nu știau ce să facă și atunci eu am luat microfonul, pentru că omul oricum nu mai putea fi salvat și, recunosc, că am mințit, dar am salvat o nuntă. Le-am spus, dragii mei, pe ambulanță omul și-a revenit, e bine. Haideți să ne distrăm în continuare și să continuăm petrecerea.

Asta pentru că mireasa plângea, nașa plângea, soacra plângea. Oamenii, ușor, ușor și-au revenit și am făcut nunta. Eh, până târziu încoace oamenii mi-au mulțumit și mi-au scris mesaje că le-am salvat un eveniment foarte mare. Acest deces a fost și la început de eveniment. Deci, noi ca artiști avem menirea să-i mulțumim pe oameni, să-i facem fericiți’, a declarat Valentin Sanfira.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre