Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal fără precedent între Victor Micula și manelistul Dani Mocanu. Iată cum s-au porcăit în fața a mii de urmăritori

Scandal fără precedent între Victor Micula și manelistul Dani Mocanu. Iată cum s-au porcăit în fața a mii de urmăritori
Victor Micula s-a supărat că Dani Mocanu stă în preajma unor persoane care nu-l vorbesc de bine. Manelistului i-a sărit țandăra.

Nici Victor Micula nu se lasă și a dat totul pe față. L-a făcut pe manelist de râs, iar replicile dure între cei doi au făcut deliciul internauților.

“Până acum nu ți-am arătat puterea mea, dar nu vreau, vreau să rămâi în continuare prietenul meu”

Dani Mocanu l-a anunțat pe Victor Micula pe contul de socializare că vrea să discute cu el, explicând că nu-l va înjura, dar nici nu și-ar dori vreodată să vadă cine e el cu adevărat. „Un anunț pentru Victor Micula. Tu știi că eu sunt respectuos și că am șaăte ani de acasă, nu înjur pe aici, poate foarte rar. N-am să te înjur, n-am să vorbesc urât. Nu-mi stă în caracter, ideea e în felul următor: a fi bun nu înseamnă a fi fraier.

Și dacă vrei îți dovedesc că nu sunt fraier când vrei tu. Vorbești mult și prost, Victore. Până acum nu ți-am arătat puterea mea, dar nu vreau, vreau să rămâi în continuare prietenul meu. Ai făcut filmare cum m-ai înjurat de morți, de copii, și de astea, eu nu ți-am vorbit prost, nu e în caracterul meu.

“Ce bani mi-ai dat să cânt? Am cântat că mi-ai fost drag”

N-am să cetez aici pe live că tu pozezi în șmecher. Bani știm că ai. Mi-ai dat block, frate. Mi-ai blocat numărul și mi-ai dat block pe Facebook. Dau la o parte toate rușina și vorbesc aici. Ce bani mi-ai dat să cânt? Am cântat că mi-ai fost drag. Nu-mi place că mă iei peste picior. De azi pentru mine ești un șmecher, vorbești de sus”, a spus Dani Mocanu.

Victor Micula a luat foc

Micula i-a ținut piept manelistului, amintindu-i de sumele de bani care au fost scoase din buzunar pentru. Nervos din calea afară, Victoraș l-a făcut pușcăriaș și l-a avertizat că ar fi bine să știe care îi este locul.  „Eu nu pozez în șmecher. Eu pe platforma asta pot spun că sunt șmecher. Nu ți-am dat la block, mi-am schimbat numărul. Vrei să le spun oamenilor ce încerci să mă faci să te ajut, cu alea. Vrei să vorbim aici?

Nu vă jucați cu mine. Eu nu-ți vorbesc de mai sus decât sunt, tu ești șmecher că vei ajunge la pușcărie peste o lună. Mafioții nu stau prin pușcărie. Ți-ai creat locul foarte bine, eu m-am născut. Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat bani, dar eu nu ți-am cântat ție că mi-ai dat tu mie bani. Un artist care cântă de drag nu se îmbogățește, nu?

“Nu pot să stau la masă cu un om care stă cu unul care mă înjură”

Nu ne putem compara la nimic, nici la bani. N-am ce să vorbesc unui viitor pușcăriaș. Spune-le la oameni când ai venit în Elveția te-ai dus cu Lamborghini-ul meu tare, după care mi l-a confiscat poliția, nu ai venit să-ți asumi. Ți-au interzis ăia să mai vii 15 ani în Elveția.

Am plătit o groază de bani ca să scoată Lamborghini-ul pentru faptele tale. Nimeni nu mai are numărul meu de telefon, îl are doar cine ar trebui să-l aibă. Nu pot să stau la masă cu un om care stă cu unul care mă înjură”, a spus Victor Micula.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre