Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal. Fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa tatălui. Mama e disperată

Scandal. Fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa tatălui. Mama e disperată
Au ieșit la iveală stenograme tulburătoare în care Eduard, unul dintre fiii Adrianei Bahmuțeanu și Silviu Prigoană îi povestește mamei calvarul la care a fost supus de propriul tată.

Eduard are 13 ani și îi povestește Adrianei Bahmuțeanu că Silviu Prigoană l-a dat cu capul de masă, l-a lovit cu telecomanda și l-a jignit folosind cuvinte grele.

S-a reaprins astfel scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Bruneta a aflat de la propriul copil, Eduard, la ce tratamente a fost supus de propriul tată și a decis să spună întregii Românii. O situație foarte complicată, iar Adriana Bahmuțeanu ar face orice pentru ca fiul cel mic să nu mai treacă prin asemenea episoade și vrea ca băiatul să locuiască cu ea. De aceea, a cerut acest lucru prin Ordonanță Președințială. Se așteaptă termen la instanță, iar până atunci

„Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu. Bea vreo două sticle de vin pe zi”

„ADRIANA BAHMUȚEANU: Eduard, bună dimineața! Îți mulțumesc că ești atât de drăguț încât mă lași să te filmez și să facem acest video cu acordul tău…

EDUARD: A fost ideea mea să facem acest video.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Hai să vedem despre ce vorbim, pentru că este foarte important. Deci, tu de două-trei săptămâni stai la mami, adică la mine, te-ai hotărât să rămâi aici, să nu mai mergi la tati acasă, acolo unde judecătorul a hotărât că trebuie să stai în timpul săptămânii. Ce s-a întâmplat, Eduard?

EDUARD: Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu. Bea vreo două sticle de vin pe zi, puteți să vă imaginați cât de beat este.

”Mi-a dat cu telefonul, cât de tare a putut, în genunchi”

ADRIANA BAHMUȚEANU: Și cum îți vorbește?

EDUARD: Handicapat, porc, gras, cretin, batoză, balenă…

ADRIANA BAHMUȚEANU: Te-a lovit vreodată?

EDUARD: Da, cu palma peste față.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Ce făceai atunci când te-a lovit? Ce s-a întâmplat?

EDUARD: Uneori era enervat de fratele meu, că făcuse el ceva, alteori, chiar din nimic.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Din nimic, așa, îl apucau nervii?

EDUARD: Eram în foișor, ne-a pus să ne uităm la un film al lui, ceva cu violență, s-a enervat pe fratele meu că tot își rodea unghiile, a luat o telecomandă și a aruncat-o înspre el, dar m-a lovit pe mine în picior.

ADRIANA BAHMUȚREANU: Și după aceea ce a făcut?

EDUARD: Nu și-a cerut scuze, nu m-a mângâiat, nu a făcut nimic.

„Mi-a luat capul și m-a dat cât de tare a putut de masă. Era o masă cu colț. Aveam o dungă pe cap”

ADRIANA BAHMUȚEANU: Și cu telefonul cum s-a întâmplat?

EDUARD: Mi-a luat telefonul, pentru că nu eram atent la el când vorbea cu mine, dar eu îl ascultam, îl auzeam, și mi-a dat cu el, cât de tare a putut, în genunchi.

Adriana Bahmuțeanu ar face orice posibil pentru binele băieților săi

ADRIANA BAHMUȚEANU: Se întâmplă des să fie violent taică-tu?

EDUARD: Da!

ADRIANA BAHMUȚEANU: Ce alte episoade de violență îți mai aduci aminte?

EDUARD: Când aveam școala online, trebuia să dau un răspuns la engleză, iar taică-miu mi-a zis să dau un răspuns pe care l-a făcut el. A crezut că înțelegea ce se întâmplă. Eu nu am dat răspunsul lui, ci pe al meu, care a fost corect, după care mi-a oprit camera, mi-a luat capul și m-a dat cât de tare a putut de masă. Era o masă cu colț. Aveam o dungă pe cap… Când mă întrebau copiii ce am, nu mă lăsa taică-miu să răspund.

„Zicea că o să vină cu executorul să mă ia de aici, că o bagă pe maică-mea în pușcărie pentru că m-a luat de la el cu forța”

ADRIANA BAHMUȚEANU: Am vorbit zilele trecute despre un episod și tu mi-ai spus că eu v-am părăsit, ca nu am vrut să mai vin să vă văd. Ce vă spunea tata despre mine?

EDUARD: Spunea că tu ai plecat, că nu mai vrei să ne vezi. Când erai la poartă ne-a spus că ai venit aici ca să îl bagi pe tatăl nostru în pușcărie. Și, da, noi credeam că tu, mama noastră, ești o persoană foarte rea. Ne promitea chestii false, adică, vă cumpăr asta, dacă nu mergeți la ea, vă iau nu știu ce, dacă nu mergeți.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Dar în pandemie ce zicea?

EDUARD: În pandemie a pus un acțibild pe poartă cu carantină, ca să nu te lase să ne iei de aici.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Dar puteai să mă suni?

EDUARD: Nu. Ne lua telefoanele și dacă voiam să le folosim, trebuia să-l întrebăm pe el și să fim supravegheați.

ADRIANA BAHMUȚEANU: De când stai aici, ce ți-a spus tatăl tău, cu ce te-a amenințat?

EDUARD: A spus că o să trimită o echipă SWAT aici, să ne ia cu forța. Apoi zicea că o să vină cu executorul să mă ia de aici, că o bagă pe maică-mea în pușcărie pentru că m-a luat de la el cu forța. Dar nu m-a luat maică-mea cu forța, eu am decis să vin aici, după vacanța din America”, a fost discuția dintre Adriana și băiat,.

„Sunt pasibilă de pușcărie”

Băiatul e atât de speriat încât nu mai vrea să meargă nici la școală, de frică că îl va vedea acolo pe Prigoană. Adriana nu-l poate obliga, dar spune că din acest motiv e pasibilă de pușcărie. ”Mă doare sufletul că băiatul meu a trebuit să sufere atât de mult, dar, în același timp, e bine că adevărul a ieșit la suprafață. Din păcate, nici autoritățile nu prea por să mă ajute cu mare lucru și toți așteaptă decizia instanței. Până atunci, suntem într-o situație de provizorat și nimeni nu ne apără.

„Am depus trei cereri de urgentare la instanță, dar nimic”

Și eu acum sunt pasibilă de pușcărie. Pentru că băiatul nu vrea la școală, că îi e frică să nu îl ia taică-su. Și nu îl pot obliga să se ducă, nu-l pot forța, că îl expun agresorului. Și legea zice că, dacă părintele nu duce copilul la școală, poate face închisoare pe motiv de îngrădire a accesului la educație. Am depus trei cereri de urgentarea la instanță, dar nimic!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre