Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal în familia lui Șerban Huidu, presărat cu dezvăluiri uluitoare: Există un copil care a fost ținut secret și o condamnare la pușcărie!

Scandal în familia lui Șerban Huidu, presărat cu dezvăluiri uluitoare: Există un copil care a fost ținut secret și o condamnare la pușcărie!
După ce Florin Huidu, tatăl fraților Șerban și Vlad Huidu a ieșit cu declarații despre fosta soție, femeia l-a pus la punct.

Mirela Scarlat, cea care i-a fost soție lui Florin Huidu, tatăl fraților Șerban și Vlad Huidu l-a pus la punct pe bărbat. Iată declarațiile spumoase.

Replica tăioasă a Mirelei Scarlat

Într-un interviu recent, Florin Huidu a mărturisit că femeia care i-a fost soție și de care a divorțat cu zece ani în urmă i-ar fi luat copilul când s-au despărțit. „Am divorțat, ea s-a împăcat cu primul bărbat ieșit din pușcărie, mi-a luat și copilul, care acum e mare. Și am rămas doar cu Vlad și Șerban. Sunt singur, nici n-aș putea să mai accept pe cineva lângă mine. Am și eu tabieturile mele”, a mărturisit Florin Huidu.

„Huidu să facă bine să-și ceară scuze”

Femeia a mărturisit că s-a săturat de cuvintele fostului soț și susține că acesta își merită soarta. „Huidu să facă bine să-și ceara scuze pentru mizeriile pe care le-a declarat! Am încercat să stau deoparte de toata lumea, dar văd că nici după 10 ani de la divorț nu încetează. A reușit să supere, cu brio, toată familia.

Să nu mai pozeze în victimă, că dacă a ajuns în situația în care este s-a întâmplat pentru că nu a ascultat niciodată pe nimeni. S-a considerat invincibil, un fel de Iisus. Să-și duca crucea, că o merită”, a amintit fosta doamnă Huidu.

Florin Huidu, luat la rost de fosta soție

„De ce nu spune că Matei îl ajută financiar?”

Pe de altă parte, Maria Scarlat susține că fiul lor, Matei, a ajuns foarte bine și își ajută financiar tatăl, lucru pe care Florin Huidu nu a vrut să-l aducă în discuție. „De ce nu spune de Matei, că face o facultate în Anglia? De ce nu spune de Matei că este manager la Amazon?

De ce nu spune că Matei are o iubita care și ea este manager tot acolo? De ce nu spune că Matei îl ajută financiar? Că am un soț minunat și că l-a sprijinit pe Matei în toate planurile lui și nu numai cu sfaturi, și financiar?

„De ce nu spune de greșelile lui și pozează în victimă?”

De ce se leagă de trecutul lui de adolescent și nu spune ceea ce face acum? Că mai mult nu am cum să-i cer lui Dumnezeu! Că am o familie frumoasă, un soț iubitor și copii minunați. Că am reușit aici și avem tot ce ne trebuie? De ce nu spune de greșelile lui și pozează în victimă? Dacă viața lui este film, să fiți convinși că a mea e telenovelă sută la sută!

„Niciodată nu m-am agățat de el ca și cum ar fi ultima mea soluție”

Am purtat cu mândrie și respect numele de Huidu, dar niciodată nu m-am agățat de el ca și cum ar fi ultima mea soluție. Am avut propuneri să merg la emisiuni după toate evenimentele din familia asta și aș fi putut să câștig ceva bani. Dar am considerat că, atât timp cât am un cap pe umeri, pot să fac și altceva și am ales lozul câștigător făcând asta”, a declarat femeia pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre