Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal în showbiz, Spike vs. Speak. Amantul nevestei lui Bordea, încolțit de toți cei pe care i-a supărat

Scandal în showbiz, Spike vs. Speak. Amantul nevestei lui Bordea, încolțit de toți cei pe care i-a supărat
A început scandalul în showbizz-ul românesc. După ce s-a cuplat cu soția lui Cătălin Bordea, Spike, amantul soției lui Bordea, are și gura mare.

Cătălin Bordea susține că Spike, amantul soției, a început să vorbească pe la colțuri lucruri neadevărate despre el, iar acest lucru îl deranjează foarte mult.

Cătălin Bordea și Livia și-au spus ”adio” aparent fără motive, dar momentul a luat prin surprindere pe toată lumea. „Ne-am despărțit pentru că nu mă mai regăsesc, nu știu cine sunt… așa… și la ziar s-a dat despre relația ei la două, trei săptămâni de la divorț. Nu exista acest motiv… Ști ce cred cu că s-a întâmplat?

„Eu am aflat cu două ore înainte să se publice în presă”

Eu te cred că nu te regăsești, dar ăștia din presă nu te cred pentru că tu vezi istoricul familiei Bordea. N-ai cum… Îi lași, dar de ce? Și tu zici pentru că nu te mai regăsești. Pentru presă puțea ceva și au stat până când au aflat. Eu am aflat cu două înainte să se publice, pentru că presa era mirată. (…) Eu și după divorț am spus să fie lăsată în pace, pentru că oamenii se mai despart, poveștile se mai termină. Și presa… Și cu cine, băi băiatule, să te cuplezi?

Speak și Bordea, confesiuni fără perdea

Te cuplezi cu unul mai mișto, sau cum o fi. (…) Eu când am văzut imaginile, am negat prima dată. Am spus că sunt făcături… creierul tău refuză să creadă până în ultima clipă. Șocul meu ca șocul meu, dar șocul prietenilor mei, Micutzu, Cortea, Nicolae… Nu există așa ceva, omulețul era într-o familie…”, i-a mărturisit comediantul lui Speak.

„Te mai și lauzi cu ce i-ai făcut fraierului ăla?”

Pe lângă faptul că i-a luat soția, Cătălin Bordea a fost foarte supărat de reacția ulterioară a lui Spike, care după ce i-a fost „domnișor” de onoare a început să vorbească și urât la adresa lui. „Te mai și lauzi cu ce i-ai făcut fraierului ăla? N-am avut probleme niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu.

La modul îți dau haina de pe mine. La propriu, nu e o figură de stil. Hai să ieșim, să scapi de anxietate, stai liniștit, nu-ți trebuie adidași, îți dau eu… așa a fost. Și nu numai eu și Micutzu și ea, eram o familie. (…) dacă tu ai niște valori în viața asta, chiar dacă ea ridică coada vin la tine și-ți spun că se întâmplă ceva dubios acolo. ”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

De ce vorbește Spike urât de Speak?

Pe de altă parte, în discuția cu Bordea, Speak a recunoscut că din motive pe care nu le cunoaște, Spike, dar și managerii lui au început să vorbească urât și la adresa lui. „El, managerii de-ai lui vorbesc foarte urât, eu real neavând nici o treabă. Nu ne urmărim, nu ne salutăm, pot accepta, nu vreau să-mi fie pronunțat numele, nu pronunț numele.

Bordea a acceptat ideea despărțirii de Livia, dar din suflet n-a putut încă să o scoată

Pentru oamenii de acasă, vă rog lăsați-mi familia, neamurile, morții în pace”, a fost mesajul lui Speak. Chiar dacă au trecut câteva luni, Cătălin Bordea recunoaște că nu și-a revenit, dar îi face foarte bine când vorbește. „Am ajuns să trăiesc cu ideea, nu e vorba că nu mai am treabă… dar a fost o întreagă luptă până am acceptat și am înțeles că nu are legătură neapărat cu mine”, s-a destăinuit comediantul.

De ce nu se duce Bordea la bunica de sărbători

În mod normal, Bordea și-ar dori să meargă la bunica de sărbători, dar spune că nu o va face. Motivul? „Eu dacă mă duc la bunică-mea, noi ne îmbătăm după prima jumătate de oră. Scoate doi litri și jumătate de vin și bea stacana. Ști ce e stacana? O dai peste cap. Eu când am văzut pentru prima dată paharul de limonadă am făcut la fel. L-am dat peste cap de mi s-au strepezit dinții. În Todireni, județul Botoșani, organismul nu ține pasul cu tine. Cu bunică-mea bem doi litri de tuffi fresh până să ajungem la ce mai faci…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre