Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul continuă, Ibrahim Ibru se sucește. I-a dat peste nas lui Pepe. „Nu mi se pare corect”

Scandalul continuă, Ibrahim Ibru se sucește. I-a dat peste nas lui Pepe. „Nu mi se pare corect”
După ce Pepe a dat publicității imaginile compromițătoare cu Raluca Pastramă primite de la Ibrahim, tânărul s-a sucit și i-a dat peste nas cântărețului.

Ibrahim Ibru a reacționat după ce Pepe a arătat imaginile cu Raluca Pastramă care nu-i fac deloc cinste fostei soții. Voalat, i-a bătut obrazul lui Pepe.

„Nu mi pare corect să scoatem lucruri din dosar și să le expunem public”

Ibrahim Ibru a dat primele declarații după scandalul care s-a iscat în urma imaginile cu Raluca Pastramă, unde bruneta apare dezbrăcată mâncând o șaorma pe toaletă. Tatăl celei de-a treia fetițe a Ralucăi Pastramă susține că acele imagini nu trebuiau văzute de nimeni, pentru că „sunt greșeli de dinainte de căsătorie care au fost corectate”.

„Nu mi pare corect să scoatem lucruri din dosar și să le expunem public mai ales din viața noastră și din greșelile noastre din trecut”, a spus acesta pentru Spynews.

„Nu vorbesc public nimic de rău de mama copilului meu și îmi doresc ca și alții să înțeleagă asta”

Ibrahim i-a luat apărarea fostei sale soții

Ibrahim l-a atenționat elegant pe Pepe că nu e bine cum a reacționat după ce a primit imagini greu de explicat cu mama copilului său. Acesta a menționat că sunt doar „greșeli ale tinereții, iar dacă cineva a greșit, dar și-a îndreptate acele greșeli, e de lăudat, nu de ponegrit public”.

„Nu trebuie sa apară in spațiul public ce a făcut cineva în mediul privat. Eu personal nu am făcut nici o acuzație publică, nu vorbesc public nimic de rău de mama copilului meu și îmi doresc ca și alții să înțeleagă asta. Nu îmi doresc ca fetița mea să citească peste ani, despre noi, lucruri urâte”, a mai spus bărbatul.

„Te bați cu pumnul în piept că tu nu, soțul, păi și ce caută copiii mei acolo?”

Prezent în emisiunea lui Dan Capatos, Pepe a mărturisit că a depus în instanță câteva dintre imagini, dar nu tot, ci doar ce a fost „decent”. „Pe mine mă interesează consumul în casa în care vin copiii și te dai că ești această mamă. Te bați cu pumnul în piept că tu nu, soțul, păi și ce caută copiii mei acolo?”, a reacționat artistul enervat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri