Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul dintre Raluca Pastramă și foștii soți ia amploare. Pepe a făcut-o KO pe mama copiilor săi

Scandalul dintre Raluca Pastramă și foștii soți ia amploare. Pepe a făcut-o KO pe mama copiilor săi
Ibrahim Ibru i-a dat o lovitură usturătoare fostei sale soții, Raluca Pastramă. Bărbatul i-a dat lui Pepe filmări compromițătoare cu aceasta.

Raluca Pastramă tună și fulgeră, după ce Pepe a intrat în posesia unor filmări care pe brunetă au scos-o din minți. Le-a primit chiar de la Ibrahim.

Pepe și Ibrahim au pus-o la pământ pe Raluca Pastramă. În mijlocul scandalului dintre cei trei, au apărut și câteva filmări cu bruneta care nu-i fac deloc cinste, pe care cântărețul le-a primit de la ultimul soț al brunetei. Raluca Pastramă susține că pentru gestul pe care l-a făcut, Ibrahim va fi dat în judecată.

Raluca apare pe toaletă dezbrăcată, mâncând o șaorma alături de Ibrahim

După ce Pepe a primit filmările de la Ibrahim, s-a dus cu acestea la „Un show păcătos” și le-a arătat celor din platou. Raluca recunoaște că în aceste filmări apare dezbrăcată în timp ce mânca pe toaletă o shaorma alături de Ibrahim. Dar, din punctul său de vedere, nu e nimic ieșit din comun.

Raluca Pastramă: „Pot să fac ce vreau cu soțul meu”

”Lipsa asta de scrupule pe care el a avut-o când a venit să-și arate inocența lui, a venit cu aceste filmări, în care eu stau pe toaletă, o filmare făcută la mine în casă cu soțul meu, când eram maxim mahmură și mâncam o shaorma. Pot să fac ce vreau cu soțul meu. Nu știam că oamenii în casă la ei trebuie să stea cu fulare și căciuli și nu au voie să stea cum vor ei”, a spus Raluca Pastramă pentru Spynews.

Îl dă în judecată pe Ibrahim

Ibrahim o pune la pământ pe fosta soție

Pe de altă parte, Raluca Pastramă a mărturisit că Ibrahim își va primi pedeapsa pentru gestul pe care l-a făcut, considerându-l un bărbat fără „caracter, bărbăție și bun simț”. Și mărturisește că s-a despărțit de Ibrahim pentru că e „un om bolnav”. „Mai era o poză în care sunt două linii de cocaină și buletinul meu, poză făcută chiar de Ibrahim și trimisă tot de el.

„Eu mi-am dorit să salvez căsnicia, l-am trimis cu familia lui la o clinică pentru dezintoxicare”

El ca bărbatul meu ce a fost mi-a luat buletinul și asta făcea el. De asta noi nu am putut să avem o relație prea lungă, nu avea cum să existe o relație normală cu un om bolnav. (…)

Eu mi-am dorit să salvez căsnicia, l-am trimis cu familia lui la o clinică pentru dezintoxicare, am făcut asta, m-am luptat pentru căsnicia noastră, pentru el, dar nu s-a putut, el nu s-a vindecat, de asta am renunțat la căsnicie”, susține bruneta. 

Pepe a depus dovezile în instanță

După ce a văzut ce s-a întâmplat în filmare, Pepe spune că a depus dovada la instanță, dar nu tot, doar ce a fost decent pentru oamenii legii. „Sunt depuse în instanță. Pe mine mă interesează consumul în casa în care vin copiii și te dai că ești această mamă. Te bați cu pumnul în piept că tu nu, soțul, păi și ce caută copiii mei acolo?”, a recunoscut artistul.

Cântărețul susține că la fel a procedat și Ibrahim, dând dovezile instanței judecătorești și menționează că „eu îmi protejez copiii, atâta tot”. Primul fost soț al Ralucăi Pastramă a mai declarat că „nu săream din pat dacă nu eram eu acuzat. Eu nu am fumat în viața mea țigări normale”, a recunoscut el la Un show păcătos.

La rândul său, Capatos a subliniat că deși nu se vede consum de droguri pe filmare, imaginile arătau efectele consumului de stupefiante. „Filmarea poate fi povestită, și el o întreabă: ce ai, ești drogată, iar ea spune: puțin așa”, a spus prezentatorul. 

Toate acuzațiile vor fi tranșate de instanță, dar se anunță deja un proces de răsunet.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri