Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul scenelor amoroase dintre Sharon Stone și Billy Baldwin s-a reaprins. În peisaj apare Brad Pitt

Scandalul scenelor amoroase dintre Sharon Stone și Billy Baldwin s-a reaprins. În peisaj apare Brad Pitt
Sharon Stone, actrița care a făcut furori cu rolul său din Basic Instinct, a dezgropat un episod cu tentă sexuală, petrecut în urmă cu 30 de ani pe platourile de filmare. Scandalul a izbucnit între ea și actorul Billy Baldwin. Acum, aflăm că Sharon Stone a sperat că în thrillerul erotic, „Sliver” va juca alături de Brad Pitt.

Brad Pitt, în vârstă de 29 de ani la vremea respectivă, a fost înlocuit în rolul principal din Sliver de William Billy Baldwin, un star în plină ascensiune după succesele Flatliners și Backdraft. Acum Baldwin face mărturisiri despre ce s-a întâmplat cu Sharon Stone.

„Buze subțiri, respirație OK”

Ce a ieșit? Publicul a ridiculizat scenele de amor, inclusiv una într-un lift care pare agresivă și lipsită de consimțământ. În ceea ce o privește, Sharon Stone nu a mai făcut niciun secret din faptul că Baldwin nu a fost dorit în distribuție, iar ea nu l-a plăcut. Animozitatea era reciprocă, aflăm după 30 de ani, iar când Baldwin a terminat o scenă de sex, i-a spus glumind unui membru al echipei lui Stone: „Buze subțiri, respirație ok”.

Stone nu l-a iertat niciodată pe Baldwin, certându-se pe tot parcursul filmărilor. Săptămâna trecută, la peste 30 de ani de la lansarea filmului, ura lor a explodat din nou. Stone, acum în vârstă de 66 de ani, a reaprins cearta spunând că a fost presată de producătorul filmului Sliver, Robert Evans, să se culce cu Baldwin pentru a îmbunătăți chimia sexuală dintre ei.

„Încă mai are o pasiune pentru mine?”

„Dacă aș putea să mă culc cu Billy, atunci am avea chimie pe ecran și am salva filmul”, a spus Stone că i-a cerut regizorul, care susține că a refuzat cererea.

„Încă mai are o pasiune pentru mine sau este încă rănită după atâția ani pentru că i-am refuzat avansurile?”, a spus și Baldwin, fratele mai mic al lui Alec Baldwin, actorul care se confruntă cu acuzații de omor prin imprudență din cauza unui schimb de focuri fatal pe un platou de filmare. El susține că a orchestrat o scenă de dragoste cu Sharon Stone, „pentru a nu fi nevoit să o sărut”.

Sharon Stone și-ar fi dorit să joace alături de Brad Pitt

Sharon, amenințată cu dezvăluiri șocante

De asemenea, el spune că are „mizerii” pe care le-ar putea dezvălui despre Stone. „Mă întreb dacă nu ar trebui să scriu o carte și să povestesc multe, multe povești tulburătoare, perverse și neprofesionale despre Sharon? Ar putea fi amuzant”, a declarat Baldwin.

La rândul său, regizorul filmului, Phillip Noyce, a mărturisit că cei doi nu erau deloc fericiți unul cu celălalt.

„Abia suportau să fie împreună”

„Cei doi nu erau deloc fericiți unul în fața celuilalt. Sharon și-a dorit întotdeauna ca Brad Pitt să joace alături de ea, așa că a fost dezamăgită. Cred că, fără îndoială, a regretat chiar și de faptul că a acceptat rolul. Nu a fost deloc fericită în film. Abia suportau să fie împreună. Unele dintre prim-planurile lui Sharon au trebuit să fie filmate cu o dublură în fața ei. Era o animozitate atât de mare pe platou. Disprețul deschis al lui Sharon față de Billy a făcut ca acesta să se simtă extrem de nesigur”, a declarat regizorul pentru The Mail on Sunday.

„Se certau pe tot parcursul filmului”

Un membru al echipei de filmare care a fost martor la ostilitatea lor de pe platou a fost de acord, a spus că „se detestau unul pe celălalt. S-au certat pe tot parcursul filmului. Scenele lor de sex au fost foarte puțin sexy, deși poți da vina pe un scenariu și o regie proaste, la fel de mult ca și pe Sharon și Billy”.

Sharon și Baldwin, primind indicații de la regizorul Noyce

Sharon a suferit un anevrism cerebral

Astăzi, Stone pare să fie furioasă nu doar pe Baldwin și Evans, ci și pe mașinăria de la Hollywood care i-a întors spatele după ce a suferit un anevrism cerebral aproape fatal în 2001, când medicii i-au dat doar 1% șanse de supraviețuire. A părăsit spitalul bâlbâindu-se și luptându-se să meargă și a petrecut ani de zile recuperându-se.

După ce a suferit anterior trei avorturi spontane din cauza endometriozei și a unei boli autoimune, a divorțat în 2004 de soțul ei, directorul de presă Phil Bronstein. Dar asta nu e tot, a pierdut custodia fiului lor adoptat Roan și s-a luptat pentru a-și relansa cariera cinematografică.

„Ar fi putut să o încurajeze pe Sharon să îl ‘încălzească’ puțin pe Billy”

Cu siguranță, sugestia că Evans, un producător legendar de filme precum The Godfather, Chinatown, Love Story și Rosemary’s Baby i-ar putea cere lui Stone să facă sex cu Baldwin pentru a accentua chimia lor sexuală nu a surprins pe nimeni. Cei care l-au cunoscut pe nonconformistul fost director de studio, care a murit în 2019, știau ce îi poate pielea.

„Evans era faimos pentru simțul său de umor răutăcios și pentru franchețea sa atunci când venea vorba despre chestiuni sexuale și îmi pot imagina că ar fi putut să o încurajeze pe Sharon să îl încălzească puțin pe Billy. Dar dacă a făcut-o, nu a fost o instrucțiune de niciun fel, vă asigur. Ar fi fost o încurajare de a fi mai blândă cu Billy.

Ar fi fost rostită în ceea ce noi, la vremea respectivă, am fi numit Evans-speak, care era dialectul său particular, inspirat de obicei de un umor răutăcios. Cred că Sharon a interpretat greșit natura acelei sugestii”, susține regizorul australian Noyce, în vârstă de 73 de ani.

Sharon Stone în Basic instinct

„Billy este încă fericit în căsnicie”

Acesta spune însă că nu a existat niciodată posibilitatea unei relații sexuale între cei doi. „Billy a fost și este încă fericit în căsnicie. Și, la acea vreme, Sharon începea o relație cu un producător al filmului, așa că nu exista nicio probabilitate să se întâmple ceva”, afirmă Noyce.

Un membru al echipei a sugerat că a-i cere lui Stone să facă dragoste cu Baldwin de dragul filmului „este cel mai bun lucru – ar putea fi mult mai rău”. Bob lua cantități masive de cocaină. Totul în jurul lui era acoperit de o patină de praf alb, deoarece îl inhala de pe orice suprafață dură. La acea vreme, Evans era disperat să facă din „Sliver” revenirea sa de la ruina personală și profesională.

„Sharon Stone a simțit, de asemenea, că are multe de dovedit în Sliver”

Fost șef de producție de film la Paramount Pictures, Bob fusese condamnat pentru posesie de cocaină în 1980 și pierduse o avere cu eșecul de box office The Cotton Club din 1984. A devenit un paria al Hollywood-ului când o fostă iubită a fost arestată pentru uciderea unui alt producător al filmului The Cotton Club.

„Sliver” a fost, spera el, calea sa de întoarcere la respect. Cu toate acestea, filmul, bazat pe un roman de Ira Levin despre o frumoasă editoare de cărți din Manhattan și-a văzut bugetul explodând. Iar Sharon Stone a simțit, de asemenea, că are multe de dovedit în „Sliver”, deoarece mulți oameni au considerat că a devenit o vedetă în Basic Instinct doar prin faptul că și-a „desfăcut” picioarele, în timp ce camera era sub fustă.

În locul lui Pitt, Stone a ajuns să joace alături de Baldwin în Sliver. Un membru al echipei care a fost martor la ostilitatea lor pe platou a declarat: „Se detestau unul pe celălalt

„Amândoi aveau orgolii mari”

Regizorul Noyce este de acord că nesiguranța lui Stone persistă de la acea infamă scenă de interogatoriu cu poliția. Baldwin, acum în vârstă de 61 de ani, a sperat, de asemenea, că Sliver va fi o piatră de hotar pentru a rivaliza în sfârșit cu succesul obținut de fratele său Alec. Sursele spun însă că cei doi aveau orgolii mari.

„Într-o zi, pe platou, regizorul a deschis discuția cu toată lumea pentru a cere idei despre ce să facem cu o scenă pe care o filmam. Sharon și Billy voiau amândoi ca planul să înceapă cu un prim-plan asupra lor, iar apoi să se deschidă asupra restului scenei. Amândoi erau atât de narcisiști. Nu este de mirare că Bob Evans a vrut să adauge o scânteie la film. Era atât de rău – toată lumea era rigidă. Cu toate acestea, nu lipsa chimiei sexuale dintre Stone și Baldwin a fost cea care a afectat filmul. A fost un scenariu prost și o regie proastă”, a menționat sursa.

„Întotdeauna și-a dorit ca Brad Pitt să joace cu ea”

Regizorul Noyce susține că „după un asemenea succes cu Basic Instinct, cred că Sharon a simțit că a luat o cotitură greșită într-o carieră minunată, acceptând un film care, poate, cerea mai mult de la senzualitatea ei decât de la interpretarea ei. A avut rețineri cu privire la participarea în film, deși aceasta a fost decizia ei.

Și întotdeauna și-a dorit ca Brad Pitt să joace alături de ea”. „Sliver” s-a confruntat și cu o producție plină de probleme. Trei membri ai echipei care filmau scena finală a filmului s-au prăbușit cu elicopterul în interiorul unui vulcan activ din Hawaii, supraviețuind în mod miraculos.

Sharon Stone la premiile Oscar 2024

„Am atât de multe lucruri murdare despre ea încât i-ar face capul să se învârtă”

După ce a fost un eșec de critică și de box-office, starurile din „Sliver” au nutrit un resentiment reciproc timp de mai bine de 30 de ani, înainte ca frustrările lor să izbucnească din nou săptămâna trecută. Filmul a lăsat cariera lui Baldwin șovăind, iar acesta nu a uitat, sau iertat, șiretlicurile lui Stone împotriva sa. Ultimul capitol al dușmăniei lor s-ar putea să nu fie încă scris. „Am atât de multe lucruri murdare despre ea încât i-ar face capul să se învârtă, dar am tăcut”, au fost cuvintele lui Baldwin.

Deocamdată, Brad Pitt, adus și el în cearta dintre Sharon Stone și Billy Baldwin, nu a reacționat în niciun fel. Poate vom afla dacă el știa că Sharon îl place și l-ar fi dorit de partener.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre