Simona Ionescu / Redactor Șef

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu se chinuie să spargă un ou de struț cu burghiul. Râzi cu lacrimi

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu se chinuie să spargă un ou de struț cu burghiul. Râzi cu lacrimi
Cei trei prieteni, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu fac show în aventura culinară Pe drumul gustului de la ProTV. Bucătarii s-au distrat copios când s-au chinuit să spargă un ou de struț folosind un... burghiu.

Emisiunea Pe drumul gustului, cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a oferit un moment comic în episodul dedicat aventurilor culinare, când cei trei chefi s-au confruntat cu provocarea de a sparge un ou de struț.

Cei trei chefi au încercat diverse metode să spargă oul de struț care cântărește aproximativ 1,5 kg și are o coajă extrem de dură. S-a folosit burghiul, s-au dat lovituri, dar până la urmă un cuțit a fost rezolvarea problemei. Momentul a stârnit hohote de râs printre fanii emisiunii.

Scărlătescu le-a arătat tuturor cum să spargi un ou de struț folosind un burghiu

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu se chinuie să spargă un ou de struț cu burghiul. Râzi cu lacrimi
Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu, „Pe drumul gustului”. Sursă foto: ProTV

„S-a chinuit Scărlătescu la oul ăla cu un burghiu, nu a funcționat, nu știu cum trebuia să fie spart cu burghiul. Băi, nenică, ori era burghiul prea mic, ori oul prea mare, pentru că mie nu mi s-a părut că gaura aia ar fi putut să scoată tot oul de acolo. Nu are acum”, a explicat Florin Dumitrescu.

Într-un final, tot chef Scărlătescu a rezolvat problema, spre amuzamentul colegilor săi, folosind un cuțit mare.

„Eu zic că dacă mâncăm atâta calciu, o să rămânem fără măsele. Ia vezi, mă, poate iese struțul și te întreabă de sănătate”, a comentat și chef Sorin Bontea.

În timp ce chefii se chinuiau să rezolve dilema oului de struț, erau asistați de public. Din acest motiv, chef Florin Dumitrescu a fost de părere că „trebuie să fim atenți ce facem, pentru că oamenii ăia vor vedea de acolo și vor judeca”.

Pe drumul gustului, primul format în care chefii sunt văzuți „așa cum sunt ei în viața de zi cu zi”

Potrivit lui Radu Croitoru, Senior creative producer PRO TV, emisiunea Pe drumul gustului este „primul format în care publicul îi va descoperi pe cei trei chefi așa cum sunt ei în viața de zi cu zi: amuzanți, puși numai pe farse și extrem de competitivi când vine vorba de bucătărie”.

Bucătarii vor merge în locuri spectaculoase și vor fi văzuți în situații necunoscute de nimeni.

„De la sărit cu parapanta în Tenerife, până la gătit în timpul unei furtuni de nisip în Maroc, de la drifturi cu barca de mare viteză pe canalele Deltei și până la tiroliana de mare viteză din Bucovina.

Este, așadar, formatul-mănușă al celor trei prieteni care iubesc viața și gătitul la fel de mult cum îi iubește publicul din România pe ei”, a menționat specialistul.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *