Simona Ionescu / Redactor Șef

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, mai uniți ca niciodată. „Noi, în formula asta, o să mergem și spre Bellu”

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, mai uniți ca niciodată. „Noi, în formula asta, o să mergem și spre Bellu”
Cei trei chefi prieteni, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu numără zilele până când vor fi din nou pe sticlă. Bucătarii sunt atât de uniți încât consideră că „în formula asta, o să mergem și spre Bellu”.

Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au demonstrat tuturor după plecare de la Antena 1 că îi leagă o prietenie strânsă și nimic nu-i mai poate dezbina. „În formula asta, o să mergem și spre Bellu”, a glumit Scărlătescu.

S-a întregit familia la MasterChef, iar Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au primit-o cu brațele deschide pe simpatica Gina Pistol. Filmările au început săptămâna trecută, cu emoții și bucurie în suflet, iar perioada grea prin care au trecut cei trei bucătari prieteni pare că a fost lăsată în urmă.

Cătălin Scărlătescu e foarte fericit și e convins că familia formată din patru persoane va face istorie și de acum încolo. În plus, bucătarii sunt mai convinși ca niciodată că nimeni nu le va strica strânsa prietenie pe care o au.

Cătălin Scărlătescu: „Nu cred că mai există ceva sau cineva să creadă că ne poate dezbina”

 „Eu cu Bontea și Dumitrescu ne-am tot întâlnit, adică cred că noi, în formula asta, o să mergem și spre Bellu. Am dat dovadă de unitate și nu cred că mai există ceva sau cineva să creadă că ne poate dezbina. Noi suntem ca unul, iar Gina e un plus spectaculos. Pițurcă cred că a spus asta, echipa care câștigă nu se schimbă! În patru am făcut istorie, și așa o să facem și de aici încolo!”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru TVMania.

Dumitrescu: „Exemplul pe care vreau să îl las fetelor mele e bine înțeles că mâncarea trebuie respectată”

S-a reîntregit familia la Master Chef

La fel de bucuros este și Florin Dumitrescu, care a mărturisit că s-a maturizat și s-a întors cu sufletul deschis la MasterChef, unde „voi da toată energia mea să iasă bine”.  

„M-am maturizat, sunt mai empatic, mai calm, încă am testosteron. (…) lucrul care s-a construit mai abitir în viața mea față de acum 10 ani este familia. Exemplul pe care vreau să îl las fetelor mele este bine înțeles că mâncarea trebuie respectată. Și putem respecta mâncarea fără să fim agresivi”, susține bucătarul.

„Este pentru mine ca o soră. Copilul poate să crească și cu nou pe platou”

Florin Dumitrescu a mărturisit că a fost „foarte emoționantă” reîntregirea echipei și spune că Gina Pistol „a fost pentru mine ca o soră, și este ca o soră”.

Florin vede o normalitate în întoarcerea Ginei și susține că micuțul „poate să crească și cu noi pe platou. (…) suntem o familie în patru”.

Prima ediție a emisiunii MasterChef a fost în 2012, cu bucătarii prieteni în rolul de jurați, iar prezentator Răzvan Fodor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre