Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbare radicală pentru Mihai Trăistariu. Artistul calcă pe urmele lui Theo Rose

Schimbare radicală pentru Mihai Trăistariu. Artistul calcă pe urmele lui Theo Rose
Mihai Trăistariu i-a pus pe gânduri pe fani după această declarație. Cum urmează să se schimbe cariera marelui artist.

Mihai Trăistariu are o mare dorință și Costi Ioniță îi poate oferi sprijinul de care are mare nevoie în acest moment.

Schimbare radicală pentru Mihai Trăistariu. Artistul calcă pe urmele lui Theo Rose

Mihai Trăistariu vrea să cânte manele. Nu, nu e o glumă, ci o dorință a cântărețului, care e convins că se poate lansa în această lume dacă ar avea o colaborare cu fostul său din trupa Valahia, Costi Ioniță. Acesta nu l-a refuzat, dar i-a propus, printre altele, și o colaborare cu un manelist celebru.

„Am mai cântat prin emisiuni, au fost show-uri speciale”

„Nu am avut timp, nu ne-am intersectat, nu știu. (…) Rămâne deschisă colaborarea, dar nu ne-am mai intersectat. Eu i-am dat varianta și el a zis: Da, frate, facem! I-am zis: Bun, dă-i bătaie!. Dar nu mi-a mai trimis nimic, nu am mai ținut legătura, dar nu zic nu. Eu vreau, dar să vedem. Costi a zis că ar trebui să fac o colaborare cu un manelist celebru, iar eu nu am obiectat, e mai ușor, probabil, să intri pe piață dacă faci un duet.

Da, mi s-au cerut manele. Am mai cântat prin emisiuni, au fost show-uri speciale. În concerte nu, deocamdată. Mai vin oamenii la mine, îmi spun la ureche să cânt o manea. Le zic că nu știu. Dacă scot o melodie așa, Doamne ajută!”, a declarat Trăistariu, potrivit Ego.

Cine l-a motivat

Artistul a dezvăluit că ideea de a cânta manele i-a venit după ce a auzit cât de frumos sună voce lui Theo Rose pe acest gen de muzică.

„Theo Rose are o voce splendidă și cântă spre manele. Și nu o deranjează. Adică nu mai contează ce mai cânți, prind manelele în continuare. Eu credeam, sincer, în urmă cu 10 ani, că au dispărut. Acum au reapărut, copiii le ascultă la școală, în pauze. Nu vor dispărea. Au un ritm dansant și rămân în vogă”, a mai spus artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre