Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbări cu totul incredibile la Kanal D. O emisiune celebră iese din grilă. Vestea i-a bulversat pe toți

Schimbări cu totul incredibile la Kanal D. O emisiune celebră iese din grilă. Vestea i-a bulversat pe toți
Toată lumea așteapta cu sufletul la gură lansarea noului sezon al emisiunii Bravo, ai stil, prezentată de Ilinca Vandici. La așa ceva nu s-a gândit nimeni.

Din păcate, fanii show-ului au primit o veste neplăcută. Emisiunea va fi scoasă din grila programelor Kanal D.

Nici emisiunea nu va rămâne însă pe dinafară și nici Ilinca Vandici, vedeta care o prezintă, pentru că Bravo, ai stil va fi primul mare show de pe Kanal D2, noul post al trustului Dogan Media, care va fi lansat cât de curând. Iar spectacolul de modă va putea fi văzut de întreaga Românie, începând cu 2 aprilie, de la ora 19.00, iar pregătirile sunt în toi.

 „E un transfer important, strategic, care are legătură și cu poziționarea noului post tv”

„Ne bucurăm mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. O emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2.

E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV. Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit.

La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi”, a declarat Ugur Yesil, CEO și executive board member Kanal D. De asemenea, pe noul post de televiziune, Kanal D2 vor fi și alte emisiuni de divertisment, producții originale și alte programe pentru toți românii.

Care au fost cele mai vizionate emisiuni de la Kanal D

De-a lungul celor 16 ani de existență, la Kanal D au fost vizionate emisiuni precum „Noră pentru mama”, reality-show matrimonial prezentat de Gabriela Cristea. Dar și „Magic taxi”, „Puterea dragostei”, „Il Fenomeno”, un show despre viața lui Adrian Mutu, precum și emisiuni de divertisment ca „Roata norocului”, „Se strigă darul”, „Teo show” sau „Wowbiz”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre