Simona Ionescu / Redactor Șef

Se complică situația în scandalul Raluca Pastramă și cei doi soți. Cine i-a trimis lui Pepe filmarea compromițătoare

Se complică situația în scandalul Raluca Pastramă și cei doi soți. Cine i-a trimis lui Pepe filmarea compromițătoare
Pe 21 octombrie, Pepe a venit la un Show păcătos și a făcut-o de râs pe fosta soție, Raluca Pastramă, prezentând câteva filmulețe compromițătoare cu ea. Cum a intrat în posesia acestora.

Inițial s-a crezut că Pepe are filmele cu Raluca Pastramă de la fostul soț al brunetei, Ibrahim Ibru, dar acesta spune că nu e implicat în această poveste.

„De asta noi nu am putut să avem o relație prea lungă, nu avea cum să existe o relație normală cu un om bolnav”

Raluca nu crede acest lucru și, convinsă că Ibrahim a trădat-o, l-a amenințat cu justiția. „Mai era o poză în care sunt două linii de cocaină și buletinul meu, poză făcută chiar de Ibrahim și trimisă tot de el. El ca bărbatul meu ce a fost mi-a luat buletinul și asta făcea el. De asta noi nu am putut să avem o relație prea lungă, nu avea cum să existe o relație normală cu un om bolnav”, a mărturisit femeia.

„Sunt pregătit”

Pepe spune că nu vrea decât să-și protejeze copiii

La rândul său, Pepe i-a dat replica fostei sale soții. Artistul spune că avea acele imagini de multă vreme, dar nu a avut de gând să le dea publicității.

S-a răzgândit însă după ce Raluca i-a deschis proces. Cântărețul crede că acest proces va mai dura, dar o avertizează pe fosta soție că e pregătit pentru orice. Acesta susține că nu îl interesează viața Ralucăi, ci doar să își protejeze copiii. Iar dacă „mă mai duce și în alte etape, eu sunt pregătit”.

Pepe va spune doar instanței de la cine a primit filmările

Cântărețul e decis să nu spună cine a fost persoana care i-a trimis filmările decât oamenilor legii.

„Ce v-am arătat eu vouă sunt două-trei filmulețe la nervi. Eu sunt pregătit, e simplu. Eu pe astea le am de foarte mult timp. Eu, dacă aș fi vrut să o acuz, o acuzam demult și în instanță și public și făceam ce voiam eu, dar nu o acuz. Eu, de fapt, în acest proces mă apăr. Mie, dacă Raluca nu îmi deschidea acest proces, nu știa nimeni nimic și nici ei nu i se întâmpla nimic (…) Să mă întrebe instanța și le zic, eu răspund la orice fel de întrebare”, a mai spus artistul în apariția tv de la Dan Capatos.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri